-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Web Geliştiricisi
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Ben sizi aşağılamadım hiçbir şekilde ? Siz neden beni aşağılama gereği duyduğunuz. Ticaret seviyenizde üslubunuzdan belli oluyor.İyi satışlar yazışmanın devamı gelmiyecektir.
Loop Loop Loop . . .
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
İ** Y**
-
-
-
Ticaret
53, (%100)
Merhaba siz takılmayın hayırlı satışlar.İpts sistemi çok yaygın ondan dolayı ön yargı oluşmuş
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
HitUzmani adlı üyeden alıntı
Konumda en ufak bir organik kelimesi geçiyor mu? Hayır. Artık ezbere konuşur olmuşsunuz pes yani.
Getirisini açıklıyım kelime uzerinden girdiği için sıralamanızda yükseliş olacaktır. Bunun garantisini herkese veriyoruz.
Kendime ait bir kelime kullanma şansım yok galiba, pardon; organik kelimesi sizin yazınızda geçmiyormuş.. Vurgu noktası zaten bot olduğu, anahtar kelime üzerinden gönderim vs. konuları bilmeyen üyeler için yanıltıcı olabilir; özellikle konuya bilgi ilavesi şeklinde yazdım.
Ön yargıyı belirtmemiz için forjmda zilyon tane sebep var; ùünle ilgili hiçbir basmakalıp dışı açıklama ve görsel mevcut değil, standart hit gönderim reklam konusu dışardan bakılınca, lütfen savunmaya veya karşı atağa geçmeden önce kendinizde de bir eksik var mı diye dönüp konuya bakın.
Getiri konusunda ise anlamlı bir cevap talep ediyorum, bot ziyaretinin geçici olarak yapay alexa ve kelime yükselişi dışında bir getirisi yok değil mi?
Fatura kesme imkanınız var ise ve maksimum limitleri belirtirseniz şirket bazlı çalışmalarım için tatmin edici cevaplar sonrası düşünebilirim.
Bilim Forum | Bilimgunlugu.com