lostyazilim
tr.link

Hit Uzmanı | A++ Plus Hit Hizmeti

14 Mesajlar 1.533 Okunma
acebozum
tr.link

emreaydinlik emreaydinlik WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 03.12.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Web Geliştiricisi
  • Konum Çanakkale
  • Ad Soyad E** A**
  • Mesajlar 304
  • Beğeniler 13 / 57
  • Ticaret 2, (%100)
Ben sizi aşağılamadım hiçbir şekilde ? Siz neden beni aşağılama gereği duyduğunuz. Ticaret seviyenizde üslubunuzdan belli oluyor.İyi satışlar yazışmanın devamı gelmiyecektir.

Loop Loop Loop . . .
wmaraci
reklam

turkojen34 turkojen34 Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 23.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek Serbest
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad İ** Y**
  • Mesajlar 1500
  • Beğeniler 459 / 444
  • Ticaret 53, (%100)
Merhaba siz takılmayın hayırlı satışlar.İpts sistemi çok yaygın ondan dolayı ön yargı oluşmuş

HitUzmani HitUzmani WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 13.06.2016
  • Yaş/Cinsiyet 45 / K
  • Meslek Webmaster
  • Konum Zonguldak
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 6
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)

turkojen34 adlı üyeden alıntı

Merhaba siz takılmayın hayırlı satışlar.İpts sistemi çok yaygın ondan dolayı ön yargı oluşmuş

teşekkurler

emreaydinlik adlı üyeden alıntı

Ben sizi aşağılamadım hiçbir şekilde ? Siz neden beni aşağılama gereği duyduğunuz. Ticaret seviyenizde üslubunuzdan belli oluyor.İyi satışlar yazışmanın devamı gelmiyecektir.

Uslupsuzluk yapacak bir şey yazmadım + hizmetimi aşağılayarak dolaylı yoldan beni milleti kandırıyomuş gibi yorumlamanız fazlasıyla yeterli bu duruma.

CenkOnsoy CenkOnsoy Skype: cenkonsoy Kullanıcı
  • Üyelik 18.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Uzman Biyolog
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad C** Ö**
  • Mesajlar 4045
  • Beğeniler 77 / 1357
  • Ticaret 37, (%100)

HitUzmani adlı üyeden alıntı

Konumda en ufak bir organik kelimesi geçiyor mu? Hayır. Artık ezbere konuşur olmuşsunuz pes yani.

Getirisini açıklıyım kelime uzerinden girdiği için sıralamanızda yükseliş olacaktır. Bunun garantisini herkese veriyoruz.

Kendime ait bir kelime kullanma şansım yok galiba, pardon; organik kelimesi sizin yazınızda geçmiyormuş.. Vurgu noktası zaten bot olduğu, anahtar kelime üzerinden gönderim vs. konuları bilmeyen üyeler için yanıltıcı olabilir; özellikle konuya bilgi ilavesi şeklinde yazdım.

Ön yargıyı belirtmemiz için forjmda zilyon tane sebep var; ùünle ilgili hiçbir basmakalıp dışı açıklama ve görsel mevcut değil, standart hit gönderim reklam konusu dışardan bakılınca, lütfen savunmaya veya karşı atağa geçmeden önce kendinizde de bir eksik var mı diye dönüp konuya bakın.

Getiri konusunda ise anlamlı bir cevap talep ediyorum, bot ziyaretinin geçici olarak yapay alexa ve kelime yükselişi dışında bir getirisi yok değil mi?

Fatura kesme imkanınız var ise ve maksimum limitleri belirtirseniz şirket bazlı çalışmalarım için tatmin edici cevaplar sonrası düşünebilirim.

Bilim Forum | Bilimgunlugu.com
wmaraci
wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al