Serçecik adlı üyeden alıntı

furkan2499 Problem değil, 6900 içeriği beklemenin zerre kadar mantığı yok. aksine site durduktan sonra SEO yaparsan iyi olmaz. SEO çalışması yaparsan en azından site kaliteye ulaştıktan sonra paylaştığın yeni yazılar üstte çıkar fakat 6900 içeriği ekledikten sonra SEO çalışması yaparsan içerik devamlılığı olmayacağı için eski konuların öne çıkması biraz uğraştırır. 40 tane kaliteli backlink ile uçar siteniz, uçar siteler. Örneğin Google a SEO yaz ve kurumsal firmaların backlinklerine bak göreceksin büyük haber sitelerinden link aldıklarını ve bu sayede yükseldiklerini. haber7 ve diğer büyük sitelerden link almış çoğu. Aynı zamanda bu büyük değerdeki backlinkler sıralama yükseltmenin %80 ini oluşturur fakat SEO firmaları bundan asla bahsetmez.

https://www.ranksignals.com/ su araca ücretsiz üye ol ve aldıkları linklere bak anlarsın. Bariz şekilde backlink çalışması SEO olayının neredeyse tamamını oluşturuyor.


Hocam bahsettiğiniz olaya yine profesyonel biri el atmalı. Gayet mantıklı yazmışsınız muhtemelen de bu şekilde oluyor

Ek Olarak:

ekbilisimm adlı üyeden alıntı

öyle olmaz saten forumda açarsın konu flash oyun sitelerinden link tanıtım yazısı vs. diye oyun sitesi olanlarda sana satar


Fakat seo çalışması yapıldıktan sonra link çıkışları yapılmaz mı ?