Evet mantıklı hocam ama bu yardımı hiç bir oyun sitesi yapmaz. Kardeşim olsa gene yapmaz :)
para bütün kapıları açıyor hocam :) bir dönem hile programları paylaşımı yapıyordum. elimdede farmville2 oyunun son programı vardı. neredeyse 800 kelimeden oluşan muhteşem seo kurallarına uygun bir yazı yazdım. ama farmville 2 hile programı kelimesinde bir türlü ilk sayfaya gelemedim.
3 tane sağlam teknoloji oyun tanıtımları yapan site adminine ulaştım. elemanlar ilk başta hile programının tanıtımı olan bir makale yayınlamak istemediler. zar zor ( para :) ) elemanları ikna ettim. 1 hafta içinde ilk sayfa 2. sırada yerimi almıştım.
onun öncesinde seo çalışmaları yapan kişilere çalışmalar yaptırmıştım. ancak hepsi hikayeydi. bana backlink kasmaktan başka birşey yapmadırlar. tabi o zamanlar baya amatördüm. sonradan şunu düşünüyorsun, bu seocular, her önüne gelene aynı çalışmayı yapıyor. yani bir nevi backlink kasıyorlar. kazandırdıkları yerler ister istemez çöp oluyor. çöp siteden gelen backlinkin ne faydası olur.
sonra şunuda anladım :) en iyi seo senin yaptığın seodur. kimsenin yüzel kelimelerine, yumuşak yüzüne kanmamak gerek. kimse senin sitene senin verdiğin değeri vermez.
ben şunu bilirim seoculardan, seo paketlerinden uzak durmak lazım. buna seocular şimdi tantana yapar. ancak iş böyle.