-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Web Developer/Bilgisayar Müh.
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Belki bir çok insana kimse yapmaz yada yapamaz denecek bir fikir gibi gelebilir fakat benim hayalim ticaret ile uğraşıp olabildiğince kendimi geliştirmek. Ülkemizde yokluk içinde yaşayan bir çok aile var. Bu insanlar için evler yaptırıp onlara bu evleri hediye etmek. Tabi bunun karşılığında insanların ezilmemesi için alın teri dökmelerini istiyorum.
Kısacası çok param var diyelim. Bir fabrika açıp işletirken eli ekmek tutan fakat yokluk içinde yaşayan ne kadar adam varsa toplayıp onlara iş, ev, aş yaşam vermek. İnsan gibi yaşayabilmek sadece bizlerin değil herkesin hakkı diye düşünüyorum. Varlık içinde yaşanılan bir hayatta yoklukla mücadele eden yüzlerce aile var.
Ben özel okullarda okudum ve hala okuyorum. Şükürler olsun altımda bir çok kişinin yıllarca hayal edip binemediği bir arabam var. Cebimden harçlığım eksik olmuyor. Fakat bu zaman zaman zoruma gidiyor. Benimle yaşıt bir çocuk askerden dönüp ailesinine yardım etmek için sabah akşam çalışıyor. Ben bu hayatı babamın varlığı ile sağlamış olduğum için haketmediğimi düşünüyorum. Şu sıralar biri dükkan açma hazırlığı içindeyim. Umarım hayallerime kavuşacak düzeye gelirim. Ne kadar çok çocuk benim gibi büyürse bu beni o kadar mutlu eder.
Allah ' ım şu ramazan ayında bile bizler sofrada tıka basa yemek yerken bir zeytin ile iftar yapanların yardımcısı olsun.
4 kişi bu mesajı beğendi.
Eflaki
Ekşi Sözlük
Kimlik Onayı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Makine Mühendisi
-
-
Ad Soyad
K** D**
-
-
-
Ticaret
162, (%100)
Valla benim hayalim köy imamı olup, köyden de bi kız alıp evlenmekti ama şuan makine mühendisliği okuyorum.
8 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
ARGE
-
-
Ad Soyad
F** Ç**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Komiser olmaktı hayalim, kom veya bilişim d.b birimlerinden birinde olmaktı. Olmadı.
hsynnr
SEO Hizmetleri
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** O**
-
-
-
Ticaret
64, (%100)
Ben çocukken nereden çıktıysa gıda mühendisi olmak isterdim :D sonra vaz geçtim güzel sanatlar lisesi istedim olmadı bu arada edebiyat öğretmeni olmak istiyordum meslek lisesinde Merkezi iklimlendirme ve soğutma okudum bu arada Allah ne verdiyse olmak istedim olmadı.
Tam bu sıralarda dersane okul derken kızlarla toplanıp bizim günümüz vardı :D bu sırada bir gazla webmasterlığa girdim işte mesleğimi buldum dedim ki bu sefer üniversite de bambaşka bir bölüm tutturdum makina mühendisliği tabi orayı bırakltım 1 dönem okudum sonra dondurma ve kayıt sildime sonra iktisad fakültesi oldu ve bitirdim şimdi az kaldı hedefe çünkü istediğim hayal etti
ğim yere geldim artık
Yani hiç istediğim olmadı bu zamana kadar ama hayatımda olduğum yerden de çok memnunum ve istediğim yerdeyim tabi bu arada müzik dallarıda oldukça ilgiliydim bunu devamlı sürdürdüm gitardı piyanoydu armoni falan :D :D
2 kişi bu mesajı beğendi.
SEO
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
gazeteci, yazar
-
-
Ad Soyad
Y** D**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Teşekkür ederim hocam henüz başarıya ulaşamadım Allah hak ettiğimizi çıkarsın karşımıza :)
27207
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Bi çiftlik açıp inek yetiştirmek isterdim. Ama Milka reklamındaki çiftliklerden. Sonra Avusturya'da çiftlik fiyatlarına baktım milyonlarca euro 3 dönümlük köy evleri. Dedim en iyisi öğretmenlik. Eski hayalimi kafamdan silip yeni bir hayal kurduğum için şuan hayalimi yaşıyorum. Hayal kurmak bedava sonuçta. Hemen kur ve yaşa. Hayallerine dalıp geçmişini sorgulamak yersiz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Mobil ve Web Geliştirme
-
-
Ad Soyad
F** M**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Şuan tek hayalim "Kendi işimin patronu olmak".
Emeklilik yaşı olmuş 60 ve kademeli olarak daha da artacak. İşyerleri genellikle -30 yaşında personel arıyor. Özel sektörde iş garantisi yok. +30 yaşında işten çıkan/çıkarılan ne yapacak? Gerisini siz hesap edin.
ヅ
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
gazeteci, yazar
-
-
Ad Soyad
Y** D**