Belki bir çok insana kimse yapmaz yada yapamaz denecek bir fikir gibi gelebilir fakat benim hayalim ticaret ile uğraşıp olabildiğince kendimi geliştirmek. Ülkemizde yokluk içinde yaşayan bir çok aile var. Bu insanlar için evler yaptırıp onlara bu evleri hediye etmek. Tabi bunun karşılığında insanların ezilmemesi için alın teri dökmelerini istiyorum.

Kısacası çok param var diyelim. Bir fabrika açıp işletirken eli ekmek tutan fakat yokluk içinde yaşayan ne kadar adam varsa toplayıp onlara iş, ev, aş yaşam vermek. İnsan gibi yaşayabilmek sadece bizlerin değil herkesin hakkı diye düşünüyorum. Varlık içinde yaşanılan bir hayatta yoklukla mücadele eden yüzlerce aile var.

Ben özel okullarda okudum ve hala okuyorum. Şükürler olsun altımda bir çok kişinin yıllarca hayal edip binemediği bir arabam var. Cebimden harçlığım eksik olmuyor. Fakat bu zaman zaman zoruma gidiyor. Benimle yaşıt bir çocuk askerden dönüp ailesinine yardım etmek için sabah akşam çalışıyor. Ben bu hayatı babamın varlığı ile sağlamış olduğum için haketmediğimi düşünüyorum. Şu sıralar biri dükkan açma hazırlığı içindeyim. Umarım hayallerime kavuşacak düzeye gelirim. Ne kadar çok çocuk benim gibi büyürse bu beni o kadar mutlu eder.

Allah ' ım şu ramazan ayında bile bizler sofrada tıka basa yemek yerken bir zeytin ile iftar yapanların yardımcısı olsun.