Selam,
Dürüst ticaret ahlakı olan, Emeğinin karşılığına dayalı olarak kazanmış olduğu para hak konusunda helal olan, Saygılı ve efendi bir arkadaşımızdır. Ticaret'de her ne kadar oyun olsa bile kendisi bu oyunlara dayalı olarak hiç bir meil vermeden, işini sorunsuz ve kurallarına uygun bir şekilde yerine getirebilen birisidir. Kuşkusuz ki, güven konusun da ilk baş'da güvensizlik olsa bile tarafımca, kendisi ile ticaret konusunda görüşerek ve aramızda geçen dostluk tadı ile birleştirilen ticaret birikimi dahilinde kendisine özgüven duyduğumu belirtmek isterim.
Dürüst ticaret ahlakı olan, Emeğinin karşılığına dayalı olarak kazanmış olduğu para hak konusunda helal olan, Saygılı ve efendi bir arkadaşımızdır. Ticaret'de her ne kadar oyun olsa bile kendisi bu oyunlara dayalı olarak hiç bir meil vermeden, işini sorunsuz ve kurallarına uygun bir şekilde yerine getirebilen birisidir. Kuşkusuz ki, güven konusun da ilk baş'da güvensizlik olsa bile tarafımca, kendisi ile ticaret konusunda görüşerek ve aramızda geçen dostluk tadı ile birleştirilen ticaret birikimi dahilinde kendisine özgüven duyduğumu belirtmek isterim.
Raporumu aldım gayet güzel bir çalışma olmuş aldığı parayı hakediyor..
Satıcı arkadaş ile dün anlaştık raporlar ertesi gün teslim edildi. İlgili bir arkadaş teşekkürler..
rapor alındı teşekkürler
Rapor alındı , elinize sağlık
Arkadaş işinde başarılı, çalışmamızı yaptık eline sağlık tekrar görüşmek dileğiyle
rapor alındı gayet hızlılar tşkler
İş teslim alındı sonuçları bekliyoruz
Gayet hızlı ve profesyonel bir hizmet anlayışları var. Kendilerini tebrik ediyorum. Güvenle çalışabilirsininiz.
Rapor alınmıştır.
Arkadaş işi teslim etti hepsi gerçekten edu/gov siteler ilerleyen günlerde etkisini de burada paylaşmak isterim.
1 paket aldım arkadaş raporu 1 günde teslim etti. eline sağlık.
Rapor hızlı bir sekilde yollandı ilerleyen günlerde sonuçlarını sizler ile paylaşacağım
Raporlar sorunsuz alındı güzel çalışma olmuş.
Güvenilir ve işini doğru yapan kişilerle çalışmak güzeldi. İşlerinizin devamını diliyorum.
**Verdiğim rapor başka bir yerde satış yapıldığında şikayet hakkımı kullanırım.