-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Freelance
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
28, (%100)
Merhabalar, kısa bir süre sonra Yoast'ın Premium seçeneğine geçmeyi düşünüyorum. Daha önce kullanan veya halen kullanmakta olan arkadaşlar varsa artısı oldu mu, önerir misiniz? Fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bende merak ediyorum premiumun özellikleri ve getirileri bize artıları nelerdir ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Ben hiçbir eklentinin tek başına harikalar yaratıp siteyi uçuracağını düşünmüyorum ancak tarafsız olarak yorumları almayı da istiyorum; sadece para verdiği için değil de gerçekten faydasını gören birileri var ise cümlelerini okumak isterim.
Bilim Forum | Bilimgunlugu.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Seo araçları sadece el ile yapabileceğimiz ayarları daha kısa sürede yapmamızı sağlıyor yani bizim bilmediğimiz pek bir şey katmıyor sadece kolaylaştırıyor. Premium özellikleri daha kapsamlı ayar yapmamızı sağlıyor. Zaten biraz araştırınca aslında çokta gerek olmadığını bile görüyoruz mesela sitemiz schema.org uyumluluğu yokken bu seo araçları ile eksiklikleri gideriyoruz aslında bazı şeylere önceden önlem alsak belkide seo eklentilerini kullanmamıza pek gerek kalmayacak.