Hmm öyle hazır bir framework gibi. O zaman insan şöyle birşey ister. Benim web sitem olsun. Bir tuşa basayım web sitesindeki muhasebe kayıtları masaüstü programına gelsin. Orada depolansın. Bu program Cloud sunucularla veya Google Drive gibi hizmetlerle senkronize çalışabilsin. Otomatik olarak kayıtları yedeklesin. Sonra siteyle ilgili tüm kayıtları Word, Excel'e uygun olarak kaydetsin ve depolasın.
Alacak verecek işlerinde yazıcıdan otomatik posta gönderisi çıkarsın. Ben bunu gerekli firmaya göndereyim hemen.
Ticarette veresiye de olur. Günü gelenleri bana bildirsin. Tek tuşa basıp Skype ile arayabileyim hemen gerekli şahsı. Konuşmaları da kaydetsin.
Çalışanların yaptığı maddi katkılar grafik olarak gösterilsin ve bunlar sıralansın. Ayın elemanını da buradan seçebileyim. Performans raporu yani.
Siteden gelen tüm şikayetler programa aktarılsın ve müşteri hizmetleri varsa o şahsa otomatik olarak etiketlensin.
Stok takibinde azalan ürünler için bana ekranda uyarı versin ve ilgili tedarikçileri aramam için bilgilendirsin. Mobilya Dekorasyon ltd. şti. Ahmet Bey'i aramalısınız desin.
Bu masaüstü uygulaması tüm tedarikçiler ve bayiliklerde kullanılabilsin ve kurumlararası yazışma sistemi de olsun. Ayrıca tedarikçi de gönderilen malları, alınan siparişleri bu programla işlesin ve bizim haberimiz olsun.