PHPacemisi adlı üyeden alıntı
Ben de bu destek olayını abartmaları anlamıyorum.
24 saat destek bütün büyük firmalarda var.
Geceleyin bi bilgisayarın başına asgari ücretli bi adam dikmek kadar kolay destek işi ;)
hasanayt adlı üyeden alıntı
nerden buluyorsunuz böyle markaları arkadaş google hosting yazsan kim bilir ne zaman karşına çıkar 10-15 tl az olsun diye kaliteden ödün vermeyin be :)
ogzhntr adlı üyeden alıntı
15 20 tl kaştıgımı nerden cıkardınız hocam Allah aşkına bu tarz yorumları yorum olsun dıyemı yapıyorsunuz.
hasaaab adlı üyeden alıntı
3-4 senedir güzelhosting kullanıyorum ve hiç de bir şeyini görmedim hatta kıyaslama yaparken biraz daha dikkat etmeniz gerekiyor gecenin saat kaçı olursa olsun aktifler adamlar
BCanKARA adlı üyeden alıntı
Bu yorumu guzel.net.tr için yaptın ya gerçekten araştırman gereken çok şey var. Türkiyenin en çok tercih edilen üç beş firmasından biri için yapılan yorum gerçekten ilgi çekiciydi. :)
hizlifilm adlı üyeden alıntı
Araştırmadan bilmeden yorum yapmak adet olmuş baksanıza güzel hosting en kaliteli firmalardan biri ve bende kullanıyorum gece saat 3 de bile destek veriyorlar.
Sıkıntıyı direk ticket at ilgilenirler hemen
hizlifilm BCanKARA :) ben başka siteyle karıştırdım ama iyi oldu insanların her zaman ki gibi sormadan,soruşturmadan direk ön yargı ile hesap sorması sıkıntılı, şahsen bende aynı hatayı yapmışım.
anesteziyoloji adlı üyeden alıntı
Bu firmaya daha yeni geçtim, 12 yıldır bir çok firma ile çalıştım, hiç birini kötüleyemem, kötülemekte doğru değil, ancak güzelhosting için yapılan bu " karalama" nın atmasyon olduğunu düşünüyorum, destek sisteminden günün hangi saati yazarsanız yazın mutlaka ortalama 5 dk içinde cevap veriyorlar, böylesine hızlı bir destk sistemi şimdiye kadar çalıştığım firmalarda görmedim doğrusu... :)
Heuristic adlı üyeden alıntı
Bende kullandım ve kullanıyorum da her hangi bir sorun ve problem yaşamadım. Ticket talebi açarak destek almayı denerseniz daha açıklayıcı bir bilgiyi size kendileri sunacaktır.
Ne yalan söyliyim duymadım :) Türk usulü çalıştığım firmaya güvendikten sonra diğerlerine bakma bile aklıma gelmedi :)
ismeter adlı üyeden alıntı
hocam firma cidden en iyi firma videolarımda da yer veriyorum zaman zaman güzel hostınge telefon ıle ara banko cevap verırler çözersin problemı
eniscan789 adlı üyeden alıntı
guzel.net.tr'ye laf ettirmem :D On numara hosting firması... Dediğiniz hata ile ilgili destek talebi oluşturabilirsiniz.
Yorumlarınız için teşekür ederim. Destek mesajından gelen cevap
sitenizde aldığınız hata tema/eklentilerinizden kaynaklıdır. Kurulumunuz kontrol edilmelidir. "Web Server at apies.org " şeklinde ibare var yani bir tema/eklensi sayfayı bir yere yönlendirip bu sunucudan gelen veriyi sitede gösteriyor. Wordpress konusunda bilgili bir yazılımcıdan yardım almanız faydalı olacaktır.
temayı eklentileri silip kontrol edecem :)
Hasan arkadaşımızda sizin sayenizde öğrenmiş oldu :)