Yatırımı para ile pul ile, okul ile yapacağımıza ; yatırımı bireyin bilincine yapmadığımız sürece daha çoook asgari ücretli ailenin evindeki telefon tutarı toplam 5000 tl yi geçecektir. Daha çooook neden kitap okumuyoruz deriz ve yine daha çoooook üniversite mezunu işsiz ordusu ve bunun yanında ilkokul mezunu iş adamlarımız olacaktır.

Tek bilinçlenmemiz gereken bilginin orafa durduğudur. Bilgiyi isteyen herkes fakirinden zenginine kadar mutlaka bulacaktır.

Dip Not: Kimse işsizim parasızım yetmiyot akmıyor demesin. Kladik ama gerçek işsizlik yoktur iş beğenmeme vardır!. Adama bakıyorsun vursa boğayı devirecek fakat almanca ingilizce bilip üniversiteyi bitirdi ya eline çekiç alıp sallamak zor geliyor. Üstelikte bugün tüm üniversite mezunlarının hayalindeki sabah 8 akşam 17:00 hafta sonun tatil oh 3000 tl min maaş işine göz dikip açlıktan ve işsizlikten kıvranacaklarına, bir irdelesinler oturduğunuz evi yapan işcinin maaşı mı daha yüksek kendisinin mi.

Biraz daha okumalı ve birazda üretime yön vermeliyiz . Bugün 1.Dünya devletletinin hepsi üretimde güçlü ve tüketimde bağımsız oldukları için güçlüdür.

Konu sanırım biraz saptı. Kısaca okuyun, okuyun ve okutturun