Inal adlı üyeden alıntı

Böyle bir karşılaştırma yapamazsınız Opencart ama hangi teması sistemlere baktığında genel olarak hepsi mükemmel sen temanı koyarsın içine edilir bir de SEO çalışırsın site biter o yüzden biraz saçma olmuş açıkçası.

Valla seo çalışma yönünden değilde link alt yapısında route gibi bir ek link bozukluğu oluyor onu kaldırınca daha temiz bir linke dönüşüyor opencartın teması güzel çok sade ama ücretli temalar kullanarak ziyaretçilere kolaylıklar ve güzel görünüme sahip bir site gösterebilir lakin opencartın kendi temasında anasayfayı çok sade tutmuş

Ek Olarak:

fatihclkl adlı üyeden alıntı

Weyso PrestaShop seo yapısının hazır olarak verildiğini duydum.Sadece duyumdan ibaret kullanmadığım için.Ayrıca arama sonuçlarında ürün fiyatı ve puan olarak yer alıyormuş.

Inal SEO birden çok kriteri barındırdığı için saçma değil.Bunlardan biriside seo uyumlu kod yapısı olması gerektiği için tutupta sıfırdan e-ticaret yazılımı yazdırsam zaten böyle bir soru sormazdım.

Şöyle diyeyim prestashop yazılımını kullanmadım lakin kullanmanı tavsiye etmem bence türkiyede pek destek veren site yok ama opencart için destek bulabilirsin.
birde ingilizcen falan varsa dene derim prestashop sistemini