Dostum aynı durum birçok kişide var. Hatta bende de aynı sıkıntılar ama kendi kendimi motive ederek bir şekilde ayakta kalmaya çalışıyorum. Ben de intiharı sık sık düşünürüm ama bunun çözüm olmadığını hepimiz biliyoruz. İş yüzündense merak etme ben de işimi kaybettim. Borçlarım da var ama neyim var neyim yok satıp ödüyorum. Beni üzen bu verimli çağımı evimde geçirmem. Gücümü toplar toplamaz yine bir şeyler yapmaya çalışacağım.

Senin şu an başka şeylerle meşgul etmen durumunu düzeltiyor olabilir. Keza ben internet siteleriyle uğraşmasam herhalde kafayı yerdim.

İnsanlara karşı sitem etmene gerek yok. Günde kaç kişinin aklına gelirsen gel, kimse seni aramasa da hayat yine devam ediyor. Açıkcası ben sürekli eskileri siler, yenileri hayatıma alırım. Eğer birisi sana fiilen ya da madden zarar veriyorsa onu hayattan çıkardığında hiçbir şey kaybetmezsin.

Yaşını bilmiyorum ama benim en sık gördüğüm durumlardan birisine yakalanmışsın. Ben de bu konularda yazılar yazıyorum. Her ne kadar bugünlerde yazılanların tersini yapıyor olsam da unutmayalım insanız. Arada bir hata yapma lüksümüz var. ve şunu da asla unutma, dibe batmadan çıkamazsın.