murattat adlı üyeden alıntı

Bu tür konuları gördüğümde açıklamaları ve konu içeriğini hiç okumadan yorumlara bakıyorum.Ya arkadaşım ne kadar zeki millet var çevremiz de. Koskoca Google ya da Yandex gibi aramamotorlarını oynatabileceklerini düşünüyorlar. Yüzlerce çalışan mühendis ve onlarca özel yazılım botlar her gün 27 Milyon siteyi ziyaret edecek ve günlük olarak bazen 5x ve 10x katı olarak aynı siteleri ziyaret etmekteler ki bu rakamı artık siz düşünün. Şimdi bizim üstün zekalı öğrencilerimiz bu arama motorlarını yanıltabileceklerini düşünüyor ? Gerçekten çok eğlendirici olması lazım , ödeme için ortalama ücrete yaklaştığınız da hesabınız engellendiği vakit forumda ben neden ban yedim diyerek gereksiz postlar görüyoruz.

Ek olarak bu kadar kaynağı olan kişi 100 TL ile bunu daha çok kişiye satmayı düşünerek BSG puanlarını düşürüyor. Bu nasıl bir akıl ve mantık ,güzel sitelerinizi SPAM a düşürerek neden dönüşü olmayan yola giriyorsunuz ? Bu kadar yok hit gönderiyorum diyen kişiler var forumda hiç kendi sitelerine girip kontrol ettiniz mi ? Siteleri ne durumda ne kadar para kazanıyor ya da açılan konularının hangisi arama motorunda çıkıyor ? Çöplük sitelerden ne hedeflemeyi düşünüyorsunuz .

Bu ramazan gününde belki bir iki kişinin kafasına girer diyerek bu yazıyı yazıyorum.Emin olun gördüğüm onca konuların hiç birisine bu tür bir eleştiride bulunmamıştım.


Bana adsense reklam kodlarınızı verin tıklama yapayım. Bol keseden söyleyince bi icraatı kalmıyor. Madem inanmıyorsunuz yaptığıma gelin test edelim. Kapanırsa sisteminiz adsense parasını da verecem. Var mısınız?

Ek Olarak: Konu günceldir