KAMPANYAMIZ SONA ERDİ.!!



Yoğun ilginiz ile sona eren kampanyamız için hepinize tek tek teşekkür ederiz, farklı kampanyalarda yeniden buluşmak dileğiyle..
Yeni kampanya oluşturulana kadar sizler, bize taşınmaya devam edebilirsiniz..

#Neden mi? Çünkü diğer firmaların KAMPANYA adı altında uyguladıkları 1 ay bedava kampanyalarını, biz 12 yıldır müşterilerimize sunmaktayız.

1 ay bedaya bizde kampanya değil HİZMETTİR.!




Beğendiğiniz paketi seçin ve sipariş verin, KUPON YOK - PROSEDÜR YOK ! HostingALL sunucularını 1 ay boyunca test edin, deneyin..


  • Beğenmediniz mi? Hemen paketinizi ödemesiz olarak iptal ettirebilirsiniz..



  • Beğendiniz mi? Hemen paketinizin ödemesini yaparak bizimle devam edebilirsiniz..





Aklınıza takılan tüm soruları hem bu konu altından, hemde web sitemizdeki canlı destek hattından dilediğiniz zaman sorabilirsiniz.


Neden HostingALL?
HostingALL Internet Hizmetleri firma bilgilerine buradan ulaşabilirsiniz.

Web sitemize http://www.hostingall.net.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

Müşteri hizmetleri 0850 532 0 396 numaralarımız her zaman yardıma hazır. Ofis çalışanlarımıza 0312 268 28 37 numaralı telefondan mesai saatlerinde erişebilirsiniz. Dilerseniz destek@hostingall.net mail adresimizden istek, öneri ve şikayetlerinizi belirtebilirsiniz.

UNUTMAYIN.. Bizler 1 senelik yeni çıkıp sonra yok olan firmalardan değiliz, tam 12 senedir sizlerle iç içe çalışıyoruz. 12 senelik tecrübemiz KALİTEMİZDİR..

Lütfen VDS-VPS Sunucular ve diğer hosting paketlerimiz için bize ulaşın yada http://www.hostingall.net.tr adresimizi ziyaret etmeyi unutmayın..


Kampanyalarımız ve diğer sosyal paylaşımlar için FaceBook adresimizi ziyaret edebilirsiniz.