-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
üreten değil, pazarlamacı kazanır. piyasa böyle.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
54, (%100)
Zaten bu koisyonu benden alıyorlar. Sizin koyacağınız tema orada 60 Dolar'dan satılacak. Ama gerçek ederi atıyorum 100TL. Orada ben 180TL ödeyeceğim. Siz de daha fazla satış yaparak karınıza bakacaksınız :)
Sonuçta orası bir firma komisyon almayıp amme hizmetti yapamaz :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
A** H**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Valla piyasa ne olursa olsun, firma olsun şirket olsun ama bu kadar olmaz. Bana düşmez elbette benden daha iyi yazılımcıların temaları var orada onlardan akıllıyım diyemem ama onların kazandıklarını ve s. görünce "biz niye yaşıyoruz o zaman" söylüyorum kendime ..
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Wordpress Tema Yapımcısı
-
-
Ad Soyad
B** i**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Dediğiniz gibi başlangıçta 60% gibi bir komisyon alıyor ancak satış satınız arttıkça bu oran satış sayısına göre 50% , 40%, 30% gibi düşerek devam ediyor, yani bir ürününüz sistemde tutarda iyi bir satış oranı yakalarsa aldıkları komisyonu düşürüyorlar, diğer yandan tema fiyatlarını da onlar belirliyor diye biliyorum. Sistemin bu kadar komisyon alması haklı, şuan da zaten tekel durumda, siz oraya temanızı eklediğiniz de daha ilk günden binlerce kişi temanızı görecek ancak başka bir site üzerinden bu işlemi yapmanız mümkün değil, diğer yandan sistem müşterileri de koruduğu için (örneğin ben birinden tema aldım ve aldığım kişinin verdiği destekten memnun kalmadığım zaman paramı bana iade ediyorlar) bir havuz oluşturuyor. Fiyatları da kendileri belirledikleri için, içerisine komisyon alacaklarını da hesaplayıp bir fiyat oluşturuyorlar. Sadece tema konusunda değil, tüm envato şirketine bağlı sitelerde bu durum işliyor ne yazık ki, fakat bu kadar gösterim ve satış imkanı sunması ile komisyonu hakkettiklerini düşünüyorum. Diğer yandan şöyle düşününce ülkemizde 50 lira üstüne pek tema satışı kolay değil, ama oradan en kötü komisyon oranında bile bu fiyatın üstünde gelir elde ediyorsunuz ve müşteri pazarınız global olmuş oluyor.
27207
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Hocam ilk önce temanızı bi onaylatmayı başarın da ondan sonra konuşmak daha mantıklı olur. Onaylandıktan sonra satıp satmamak sizin elinizde. Onaylatmak zaten inanılmaz zor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Webmaster, Web Design
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
İşte burdan bir proje çıkar, yerli bir proje yapalım o zaman acaba düşünen olmadimi hiç, yada düşünüp tutturamayan
BCanKARA
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Zaten themeforest her isteyenin değil kendi istediklerinin temalarını satıyor. :) O yüzden dert etmeyin. Dert ediyorsanız eğer muhtemelen onay koşullarının ilk 3-5 maddesinden sonra küfredip vazgeçeceksiniz demektir.