Web sitelerin daha üst sıralara çıkması için belirli kriterlere sahip olması gerekir. Sağlıklı yollar her zaman web site sahiplerini mutlu eder. Uzun süreli internet hayatına sahip olan kişilerin bildiği gibi, kısa süreli işler itibar ve marka olmanız konusunda pekte fayda sağlayamıyor. İşinizde gerçekten iyi yerlere, köklü ve sağlam adımlarla gelebilmişseniz, zaten insanlar sizi takip etmeye başlıyorlar ve gün geçtikçe biraz daha tanınmaya başlıyorsunuz.

İşte bu adımlarda ise sitenizin gelişmesi gerektiğini biliyoruz. Ziyaretçilerimizi arama motorları üzerinden alıyorsak, onlara sağlıklı ve en üst seviyede içeriğimizi (düzgün ve anlaşılabilir) olarak sunmamız gerekmektedir. Bir kelimede yükselmek istiyorsak, anlaşılabilir içeriklerle bunu sağlamak mümkündür. Ama bu tek başına yeterli değildir.

Backlink denilen referans linkler bizim yükselmemizi sağlar. Bugün dahi, hacklink ve 10.000 adet paketler halinde satılan backlinkler ile elde edilebilecek sıralamalar mevcut. Ama uzun vade olarak düşündüğümüzde, hiçbirisi kalıcı değil.

Kalıcı olarak gerçekten verim alabileceğiniz, ve bunlarla geri bildirimlerinizinde faydalı olacağı bir video anlatımımı sizlere sunmak istiyorum.



İlerleyen günlerde konuyla alakalı güncel videolar hazırlayıp sizlere sunmaya devam edeceğim.

Ek bilgi için:
>> https://wmaraci.com/nedir/paravan-blog

Herkese bol verimli günler. :)