Konuşmayayım diyorumda tutamadım kendimi yine arkadaşlar beyinden tasaruf etmeyin bu sizi uzun yaşatmaz yada genç tutmaz tamam mı.Paypal neden ülkemizden uzaklaşıyor bunları bi okuyun öğrenin ona göre yorum yapın ki şöyle uzaktan baktığımızda beyni fonksiyonlarınız yeterli düzeyde görülsün.

Konu ne ara hükümete geldi, bu mevzuatlar hakkında ne kadar bilginiz var.Paypalın ülkemizde isteklerine baktınız mı ?.Belli ki bakmadınız ve beş kuruş bilginiz yok.Kimse bu ülke de kafasına göre at koşturamaz arkadaşım.Burada birşeyler yapmak istiyorsan bu ülkenin kurallarına uyacaksın bu kadar basit.

Sen kimsin bir kere vergi ödemeyi reddediyorsun bunu birisi açıklayabilir mi ?.

Bonzai arkadaşım konuyu hükümete nasıl bağlıyorsun şunu bana bir açıklasana ?.Amacın ne yani ne yapmaya çalışıyorsun ?.He beğenmiyor musunuz dünya üzerinde bir sürü ülke var basın gidin oraya kullanın paypalı rahat rahat.Yaşayın dininizi orada rahat rahat yaşayabiliyor musunuz.

Gereksiz gereksiz konuşup insanın asabını bozmayın gecenin bir vakti ramazan ramazan.Konu hakkınızda bilginiz yoksa susun kardeşim illa birşey yazmak zorunda değilsiniz !!!.

İki artis firma ülkemizden çekiliyor diye gerilemiş mi olduk şimdi.Emrin başım gözüm üstüne diyip vergiden muaf mı edilselerdi ne yapılsa sizce uygun olurdu acaba ?.Ülke yönetiliyor burada pc başında oyun oynanmıyor.Adamlar kafa tutacak Türkiye de sen neyin kafasını yaşıyorsun dediğin de suçlu olacak.Bu kafada vatandaşlarla bu ülke ne kadar ilerleyebilir yazık vallaha yazık ya ...