Merhaba..
Buraya yeni üye oldum.
Ben İstanbulda yaşıyorum.
Yaklaşık 10 yıldan fazla bir süredir reklam sektöründe sahada aktif satıştan tutalım reklam Metin yazarlığına, web sitesi tanıtımdan satış koordinatörlüğüne kadar bir çok pozisyonda çalıştım.
Genelde web sitesini beraber yaptığımız arkadaşlarla beraber vizyon, misyon ve kurumsal hakkımızda yazılarını ben yazmaktayım.
Bu alanda tecrübeli birikimli olduğumu düşünüyorum. Genelde araştırmacı, çözüm odaklı ve pozitif yaklaşımlı biri olduğumu söyleyebilirim.
Bilmediğim bir konuda yazı ihtiyacı olması durumunda hızlıca harekete geçip genel bir araştırma yapıp, gözlemlediğim bilgileri gerekirse biraz edebi bir boyut ta katarak yorumlayıp yazıya dökebilirim.

Uygun görürseniz bir kaç yazı çalışmasından sonra söylediklerimi yapabilecek kapasitede olduğumu görebileceğinize inanıyorum.
Terazi burcu olduğum için detaylar benim için önemlidir. Bu yüzden Önüme bir iş koyduğumda yapmadan huzurlu olamayan insanlardanım.
Önümüzdeki zaman diliminde Muğla gökovaya yerleşmeyi düşündüğüm için sürekliliği olacak bir şekilde sizinle çalışmayı ve düzenli olarak gelir kazanmayı isterim.

Karşılıklı güven ve dürüstlük temelinde bir işbirliği olmasını temenni etmekteyim.

Uygun görürseniz öncelikle bir iki küçük çalışmayla neler yapabileceğimizi görmek açısından varsa mailinizi bekliyorum..

Şimdiden teşekkürler..

Saygılarımla Özkan Öztürk.
İhtiyaç duymanız halinde telefon numaramı da yazıyorum.

Gsm no ; 0555 897 77 05