Winman
Guzelbilgi.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
F** Y**
-
-
-
Ticaret
48, (%100)
hocam daha net resim koyamaz mısınız?
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Para Yer
-
-
Ad Soyad
O** B**
-
-
-
Ticaret
25, (%96)
Sonra diyorlar türkler çok zeki neden biryerlerle gelemiyoruz isteseler coderlerimiz googleden iyisini yaparlar işte size canlı bir örneği türkler bu yüzden bir yerelere gelemiyor.Hep eleştiri ve destek olmama tabiki eleştirmeyin demiyorum size eleştiriniz.hocam eğer bu oyunu emek olarak görmiyorsanız metin2 yada cengizhan'a para vermeyin o zaman hepside çeviri oyunlar özellikle cengizhan 2 oyunu cinde çöpe atılmış bir oyun ama gelin görünki sponsor sitede %100 türk yapımı diye geçiyor bu tür desteklenmeyen eleştiriler ile türkler hiçbir yere gelemez olduğu yerde saymaya devam edecektir buna eminim
2 kişi bu mesajı beğendi.
Modern ve Gelişmiş İddaa Tahmin Uygulaması Satışta !!!!
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Para Yer
-
-
Ad Soyad
O** B**
-
-
-
Ticaret
25, (%96)
Orkun adlı üyeden alıntı
Eleştri değil bu arkadaşım tavsiye.Hemen ergen çocuklar gibi sizin yüzünüzden birşey yapamıyoruz diyin ve bize yüklenin.Hiç demeyin kodlama dili bilmiyoruz modelleme yapamıyoruz ama içimiz de boş bir heves var.Bu hevesi hazırcılıkla değil öğrenerek değerlendirin.
@UzmanCoder
UzmanCoder sin programla o zaman oyun motoru :)
Herkes kendince haklıdır lakin benim kimseye yüklendiğim yok.Sadece destek yerine acımasız bir eleştiri sizinki bu tavsiyenizi Uzmancoder adlı kişiye daha değişik bir şekilde iletebilirdiniz.Boş Bir Heves var sözü zaten bir ümitsizlik belirtiyor ve buda yine sizi benim dediğim yere getiriyor
Orkunx
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Boş hevesi şöyle değerlendiren
"Neticesiz heves".
Yapmayın arkadaşlar başkaların modellerini başkaların sistemlerini kullanarak nasıl %100 Türk Yapımı olur?
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Para Yer
-
-
Ad Soyad
O** B**
-
-
-
Ticaret
25, (%96)
Hocam ben arkadaşın yaptığına %100 türk yapımı demiyorum başka yerlere gitmesn :D
cengizhan 2'den bahsetmiştim
0live
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Web Master
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Adam uğraşmış yapmış emek veriyor.Kötü yönde eleştirenler indirsin motoru bir nesneye hareket vermeye çalışsın bakalım yapabiliyor musunuz ? Büyük uğraş ve bilgi gerektiren birşeyi yapmış arkadaş herşeyden önce çabalaması bile gayet hoş.
Siz beğenmesenizde adam birkaç yıl içinde kendini geliştirir en baba şirketlerde ufaktan çalışmaya başlar paraları doldurur cebe siz de ancak eleştirmekle kalırsınız :p
1 kişi bu mesajı beğendi.