Özgün içerik + ping servisleri + güncellik + zaman.
Ayrıca blog siteleri bu konuda daha şanslı. Bir güncel ve özgün bir wordpress blogunda index süresi 1dk bile olabiliyor.
Ayrıca blog siteleri bu konuda daha şanslı. Bir güncel ve özgün bir wordpress blogunda index süresi 1dk bile olabiliyor.
Hocam o sorun değil. Benim yazdığım www.seohizmetleri.org var. Saniyede index alıyor. İnfo güncelleniyor. Güncellemeyi tekrar etmiyor. Bakıyorum 1 dak. önce diyor. Site: yazdığımda indexide görüyorum. 20 dakika sonra bakıyorum 20 dak. önce diyor. 16 dakika dolunca tekrar güncelleme olmuyor. Ping ile ilgisi olduğunuda düşünüyorum. Forum sitemde ping tekniğini uyguladım info 5 dakikada 1 güncellendi fakat sonra Sandbox'a girdim :) Hocam özgün konular işlenen bir sitede bile infonun sürekli güncellenmesi olmuyor. Örneğin wmaraci. 22 saat önce yazıyor.
Bence daha farklı yöntemleri var. 2010 yılında başarmıştım fakat site yalan oldu diyeyim kısacası. Tekrar açtık fakat info artık 16 dakikada 1 güncellenmiyor. Bunu nasıl yapabilirim diye uzun zamandır düşünüyorum. Sanırım düşüne düşüne bulacağım. Teşekkür ederim hocam. :)