Ne bileyim, 'sosyal medya, teknoloji, webmaster ve yazılım' konularını içeren sağlam ve yararlı bir blog açmak istiyordum.

Yakuter takipçisi idim, araştırıyordum onlardan nasıl farklı olurum diye. Birden karşıma Sorbize çıktı ve kısa bir süre sonra WMAracı.

Ben forumun açıldığı döneme denk geldim. Üye olduktan sonra hatırlarım bir reseller vardı elimde ve isonehir.net üzerinden yeni girişimciler için ücretsiz host veriyor ve onlara birebir destek oluyordum. daha sonra isonehir'i tümü ile kapatıp (o sıralarda hostu isonehir.net üzerinden verirken isonehir.org üzerinden de destek veriyordum) Nonloser ile ortak çalışmalar yapalım dedik.

İşte tam bu sıralarda üye olduğum forumun kurucu ve yöneticisi Burak'a özel mesaj ile 'forumda görev alabileceğimi vs.' tarzında bir mesaj atmıştım.

Geldiğimde henüz 200 üye bile yoktu, vire bismillah diyerekten (bu balıkçılar için miydi?) konulara daldık. Yardımlar felan işte :)

Böyle işte, hikayemiz bu. Şimdi mi :) Uçuştayız...

Yöneticiler Burak ve Süleyman'a başarılar, moderatör arkadaşlarımıza sonsuz teşekkürler; adil, düzenli ve saygılı bir yönetim için..

WMAracı ile sonsuzluk ve ötesine... Böyle bir projenin içinde ve aktif olduğum için gerçekten mutluyum... :)