-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Para Yer
-
-
Ad Soyad
O** B**
-
-
-
Ticaret
25, (%96)
Merhaba arkadaşlar wordpress haber sitesi kurulur mu yani wordpress olması mı mantıklı yoksa özel haber scripti mi
haber sitesi açacagım ama script mi olsun yok wordpress mi kurayım karasız kaldım
Modern ve Gelişmiş İddaa Tahmin Uygulaması Satışta !!!!
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Dış Ticaret Uzmanı ve Mühendis
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
64, (%100)
Optimize edilmiş bir server ve wordpress istenilen her türlü hiti kaldırır. Kullanması da kolaydır. Wordpress diyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
öğretici
-
-
Ad Soyad
A** H**
-
-
-
Ticaret
32, (%94)
wordpress iyiye kulanıldıgında üstüne hiçbir sistem tanımaz. Arkadasın da dedigi optimizasyon sart. Site resimlerden ve giren sayısına göre cpu alanı doldurmaya baslar bunun içinde optimizasyon şarttır
işte buu
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
SEO & Grafik
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
62, (%100)
Bütçeniz varsa özel yazılım satın alın.
Dizin
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Tabiki wordpress. Ama profesyonelce hazırlanmış bir tema ve seo ile.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Software Developer
-
-
Ad Soyad
A** C**
-
-
-
Ticaret
152, (%100)
Bu tamamen yapmak istediğiniz işleme bağlıdır uygun bir tema bulamayıp gerçekten wordpress tema ve iyileştirmelere para vereceksiniz diyelim örneğin 1 milyar bunun yerine gidip kendi istediğiniz yazılımı 1,5 milyara yaptırmak daha mantıklıdır çünkü herşey sizin istediğiniz doğrultusunda olacakatır. Fakat yavaş yavaş geliştirmek istiyorsanız wordpress tercih edin baktınız büyüdünüz daha sonrasında özel yazılama geçmek daha mantıklı olacaktır.
Heuristic
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Web Hacking, Exploits/Vuln.
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
297, (%99)
WordPress olabilir ancak Özel Script'de olabilir. Buna kanaat vermek için özel script ile wordpress kıyaslanmalıdır. Özel yazılım tercih sebebidir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
ARGE
-
-
Ad Soyad
F** Ç**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Şimdi size wordpress ile yapılmış araba firmalarının blogları, bazı dev şirketlerin blogları ya da Türkiye'den birkaç büyük gazetenin veya web sitesinin örneğini gösterenler olacak. Ama diyorum ki 10 yıldır hobi olarak yaptığım bu web işinde(Ticaret yapmıyorum en fazla 300-500 kazanmışımdır) harcadığım para ve öğrendiklerimin sonucunda kesinlikle Wordpress kullanmayın.
Ha kişisel blog açacaksınızdır, basit bir makale sitesi olacaktır, sınırlı konular üzerinde resim, yazı, müzik vs. paylaşacaksınızdır güzelce ayarlarını yaparak kullanabilirsiniz. Fakat bir haber sitesi için asla önermiyorum. Şu anda bütçeniz yoksa hiç açmayın bekleyin bütçe sağlayabileceğiniz zaman özel bir yazılım yaptırın derim.
İyi çalışmalar.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Para Yer
-
-
Ad Soyad
O** B**
-
-
-
Ticaret
25, (%96)
Teknobilim adlı üyeden alıntı
Optimize edilmiş bir server ve wordpress istenilen her türlü hiti kaldırır. Kullanması da kolaydır. Wordpress diyorum.
KadirHameş adlı üyeden alıntı
wordpress iyiye kulanıldıgında üstüne hiçbir sistem tanımaz. Arkadasın da dedigi optimizasyon sart. Site resimlerden ve giren sayısına göre cpu alanı doldurmaya baslar bunun içinde optimizasyon şarttır
Crewx adlı üyeden alıntı
Bu tamamen yapmak istediğiniz işleme bağlıdır uygun bir tema bulamayıp gerçekten wordpress tema ve iyileştirmelere para vereceksiniz diyelim örneğin 1 milyar bunun yerine gidip kendi istediğiniz yazılımı 1,5 milyara yaptırmak daha mantıklıdır çünkü herşey sizin istediğiniz doğrultusunda olacakatır. Fakat yavaş yavaş geliştirmek istiyorsanız wordpress tercih edin baktınız büyüdünüz daha sonrasında özel yazılama geçmek daha mantıklı olacaktır.
Heuristic adlı üyeden alıntı
WordPress olabilir ancak Özel Script'de olabilir. Buna kanaat vermek için özel script ile wordpress kıyaslanmalıdır. Özel yazılım tercih sebebidir.
Cevaplarınız için teşekkür ederim.
Wordpress yada Gazisoft veya Tebilisim yazılımlarından birini desem hangisini tercih edersiniz
Modern ve Gelişmiş İddaa Tahmin Uygulaması Satışta !!!!