Tüm Adsense kullanıcılarına selamlar

- Öncelikle sistemimizden bahsetmek isterim. Tüm yapacağımız işlemleri adım adım anlatmakla başlayalım.

SİSTEME GİRİŞ İÇİN GEREKLİ OLANLAR

- Öncelikle Adsense Hesabınız olması gerekmektedir.(Bizim Adsense Almak gibi bir işimiz Yok)

- Sitelerinizi bizim verdiğimiz alan adlarında almanız gerekmektedir.

- Hostingler Tarafımızdan tutulacaktır.

- İçeriklerin tamamı ingilizce olması gerekmektedir.

-Siteler bizim tarafımızdan kurulacak olup size word press panel girişi verilecektir.
Kendi reklam kodlarınızı belirlediğimiz alanlara yerleştirmenizi rica edeceğiz kontroller sağlandıktan sonra word press 'e sadece makale girişi için izin verilecektir.

- Günlük olarak sitelerinize 2000 ile 3000 arası trafik yollanacak (Trafik kaynaklarının tamamına yakını yurt dışı girişler olacak ve ortalama 60 saniye sistemde kalacak gerçek ip'ler üzerinden gelecek)

- Reklam tıklamaları günlük 35 ile 45 arası olup zaman zaman değişiklik gösterebilir ay sonunda vadedilen ücrete ulaşacaktır. (Sitelerin TBM oranları Tıklama Başı Maliyeti Ortalama 2 tl ile 4 tl arası değişmektedir.

- Ziyaretçiler bir kısmı twitter bir kısmı google olarak gelmektedir. (Facebook Trafiği sağlanmamaktadır adsense kullanıcıları bilir hem kesinti bakımından fazla oluyor hemde ban sebebidir.)

-Sıkça Sorulan Sorular

-Aylık Bu kadar kazanç vadediyorsunuz neden sadece kendinize yapmıyorsunuz ?

*Kendi Sitelerimizde sistemde mevcut fakat satış yapmamızın nedeni hem bir çok site ile birebir kendimiz uğraşmak istemememiz makale girişi olsun adsense bulup bunları takip etmek olsun bu gibi nedenlerden dolayı belirli sitelerimiz bizimde tabiki var)

-Deneme Paketiniz Varmı ?

Evet Size 2 yada 4 gunluk deneme paketi sunabiliriz(Fakat burda şunu belirtmek isteriz Türk Sitelerinde tbm 'ler çok düşüktür ingilizce içerikli siteniz var ise dediklerimizin doğruluğunu görmüş olacaksınız.)


-Adsense Ban Garantisi veriyormusunuz.

* Adsense bir çok nedenden dolayı banlayabiliyor genelde bizim insanımızın aç gözlülüğünden dolayı fakat hiç kimse adsenseden ban yemessin diyemez varsa bunu diyen bizde görmek isteriz :)

------ SİSTEM ÜCRETİ -------

Deneme Paketi fiyatı 50 TL

x1 Paket Fiyatımız 1200 TL (Aylık Olarak) Site Kurulumu trafik ve hosting bizim tarafımızdan olacak

Ödemeler İster Haftalık İsterseniz Aylık Olarak Olabilir. (Havale Yöntemi İle Olacak)

Bizimle iletişime geçmek için Lütfen Pm Atınız. Gerçek Alıcılar için daha detaylı bilgi verilecektir . Telefon Numarası yada yuz yuze Görüşmede olabilir hiç bir sıkıntı yok Kocaelinde ikamet etmekteyiz Her türlü sorularınıza açığız

Örnek Rapor Ektedir.Haziran-1 ile 21 Arasındaki güncel Rapor ..


http://i.hizliresim.com/nrlgV0.jpg