Güzel Soru Hocam Şöyle Diyeyim Adsense bir yatırım işidir ve hiçbir zaman garantisi yoktur Çünkü ipler adsensenin elindedir ve sürekli Adsense politikaları değişir önemli olan bu politikaları ihlal etmeden hizmet verebilmektir. bunu tüm adsense kullanıcıları çok iyi bilir.. Her Yatırımdada beli riskler vardır o yuzden açıklamalarımıza iddali ve süslü laflar yazmadık adsenseden anlayan arkadaşlarla çalışmak gayemiz ...

Ek Olarak:

Panarogga adlı üyeden alıntı

her şey çok güzelde
1.adsense hesabımızın güme gitme şansı yüksek
2.host sizde olacağı için adsense kodlarımızın değişme olasılığı yüksek
3.her gün özgün 2000 3000 kelimelik makale giriş yaptığım siteme zaten normalde kendimde o parayı kazanırım size ne hacet.



Orda bir yanlış anlama oldu galiba günlük 2000 3000 kelime haber siteleri giremiyor ( 2000 ile 3000 görüntüleme olacak demek istedik ) yaklaşık 250 300 kelimelik 10 adet makale yeterli giriş için Adsensenin güme gitme işi evet bizde bu sistemleri uzun zaman denedik kazandığımız oldu kaybettiğmiz oldu bu bir risktir doğru soyluyorsunuz fakat risk almadan bir şey olmuyor risk olmasa evi arabayı satar bende bu işe yatırırım :) bu sistemde son 6 aydır odeme alıyoruz..