-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
WebProgramlama
-
-
Ad Soyad
H** F**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Selamun Aleyküm forum üyeleri;
Youtube Adsensem de Relamlarım>URL Kanalları bölümünden sitemi ekledim. Ve reklam birimlerinden bir reklam kodu aldım. Siteme yerleştirdim. Ancak reklam gözükmüyor dedim heralde mail felan gelicek reklam kodu dursun. Ancak mail'de gelmiyor.
Bir yerlerde yanlışlık mı yapıyorum anlamıyorum. Bu işin ehli olanlar sanırım burada :)
Size bir danışıyim dedim...
Lerigo
i see online people
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Ögrenci
-
-
Ad Soyad
Y** Y**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Yt için alınan adsense web te kullanılmıyor diye biliyorum. Yanlış isem lütfen benide bilgilendiririn forumdaşlar :) hayırlı ramazanlar
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
I** E**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Youtube ile açtığın adsense hesabından aldığın kodları sıtene koyarsan olumlu veya olumsuz bılgılendırme mesajı gelmez. 1 hafta içinde reklam görunurse olumlu reklam gorunmezse ret almıssın demektir. İstersen 1 hafta bekle sonra olumsuz olursa normal başvuru yap. Görünürse de şimdiden hayırlı olsun.
Weyso
Seslendirme
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Diğer
-
-
Ad Soyad
V** Ç**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Hangi siteye eklemiş isen o siteyi adsenseden bildirmen gerekiyor ve siten incelenir adsense politikalarına uygun ise sonuç olarak onaylanır veya onaylanmaz mail gelecektir haberin olsun .
TecnoLobi
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Kisaca madde halinde siralarsak
1-Oncelikle google.com/adsense/ sitesine girerek youtube mail ile oturum açin
2- sag ust kosedeki ayarlar olan Çark seklindeki simgeye tiklayarak ayarlara girin
3- sol ust köşedeki = isaretine tiklayarak acilan memude erisim ve yetkilendirme sekmesine girin
4-acilan ekranda sitenizi girin
5-reklam kodu olusturup sitenize ekleyin ( esnek tavsiyemdir )
6- ve Bekleyin mail kutunuza bakip durun bu 2 saatte de gelr 2 gundede 2 haftada 2 aydada cevap gelebilir
Bu kadar
exp1239
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Bilgisayar Proğramcılığı
-
-
Ad Soyad
Ş** G**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
bende ekledim ama hatta konuda açtım bu kadar iyi bir siteye özgün içerik girilen vsvs neden kabul etmedi diye. hocam youtube üzerinden olanı pek kabul etmiyorlar bana 1 hafta sonra google politkalarıyla uyumlu değil diye red mesajı geldi yeni mail açıp başvuracağım haftaya