Orkun adlı üyeden alıntı

Alasını yaparım hocam 10 Yaşımdan beri ben Oyun yapımıyla uğraşıyorum :) bilip bilmeden fazla konuşuyorsunuz CryEngine yapılan şeye oyun denmez.Buyrun size Game Maker kullanarak aynısına benzetin.Sadece 3D Işık sistemini tamamen kendiniz yapın ben size hiç bir şey demem işte bu emektir.Ama gelip CryEngine'in sistemlerini kullanıp %100 Benim yapımım denmesi ayıp.

Ben ilkokul 1 den beri bu islerle ugrasiyorum . Bilip bilmeden konusmayin. demissiniz CryEnginedeki tum modelemeler + efektler tamamen bana ait bunlarin animasyonunu ben yaptim . CryEngine 3 de giris exesi yapimi yok ve bu exeyi tamamen bastan kodladim ve bir giris ekrani olusturmaktayim .Evet 100% benim oyunum olmayacak bizim takimimizin oyunu olacak .Ben sabahtan aksama kadar 1 tane evi modelledigimi hatirliyorum kapisindan penceresine kadar tek tek modellemem bir gun surmustu . Bu yaptiklarima emek demiyorsaniz o sizin bileceginiz is.10 yasimdan beri bu islerle ugrasiyorum demissiniz yapin bir demo oyun olusturun exesini ozaman konusun.Hem sayginiz yok hemde halen gelmissiniz ayip diyorsunuz yazik . . .