bulgay hocam sizinki biraz daha gelişmiş bizdeki şifresiz ama internet erişimi yok otomatik ödeme sayfasına atıyor ödeme yaptığın zaman aboneliğin açılıyor internet erişimin açılıyor
açıkcası masraflı iş ama iş yapar çünkü ben dahil bir çok kişi evine internet almak istemiyor taahdüt olsun ev telefonu olsun çok sıkıntılı iş olarak görüyor bir çoğumuz
açıkcası masraflı iş ama iş yapar çünkü ben dahil bir çok kişi evine internet almak istemiyor taahdüt olsun ev telefonu olsun çok sıkıntılı iş olarak görüyor bir çoğumuz
Evet hocam aynen, sınırsız diye satılan paketlerde bile aylık 60, 70 lira abonelikler var ve adil kullanım hakkını bitirdini diye saçma sapan şeyler var. Şuanki evimde tüm apartman 1 tek paket internet aldık ve herkes acceess point ile evinde kullanıyor. Ancak yakında taşınacağım ve ben de bu tarz bir internet paketi alacağım. Mesela yazın kullanmadığım için ödeme de yapmamış olacağım.
Ama işte bu işi ben de yapmak istiyorum ve hiçbir bilgim yok nasıl yapıldığına dair. Baktım olmadı Türk *******a gidip bilgi isteyeceğim.