Hocam peşinizde koşa koşa sizden en son 06 Mayıs da haber alabildik hala arayacaksınız hala düzeltme yapacaksınız hala sizi bekliyoruz siz nerelerdesiniz acaba ?.Bizi arayıp bilgilendirerek çalışmaya devam edeceğinizi söylediniz ne aradınız ne sordunuz üzerine biz peşinizde koşuyoruz bu nasıl çalışmadır ?.
Size pm atarken ne söyledik para sorun değil doğru düzgün işini yapacak kişiler olsun gerekeni yapsın karşılığını verelim.Biraz karakter sahibi olun arkadaşım bir iş yapıyorsanız hakkını verin...
Yazıktır ya valla yazıktır.Bıktım usandım seo işi yaptırmaktan kime ödeme yaptıysak ödemeyi yapana kadar ulaşıyoruz iyi hoş güzel sonra ortadan kayboluyor millet.Çalışma yapılıyor zerre fayda etmiyor ekstra işlemler yapılacağı söyleniyor işlem yok adam yok arama yok sorma yok 1 ayı geçti 1 ayı.13 Haziran'a kadar burada konulara cevap ver konu aç bize tek bir cevap verme
Buradan bütün seocuyum diyenlere sesleniyorum lafı gevelemenin anlamı kalıbınızın adamı olun olmadığınız birisi gibi görünmeye çalışmayın.İşi yapabiliyorsunuzdur yada yapamıyorsunuzdur olay bu kadar basit arası olmaz.