Sercecik
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Üniversite öğrencisi
-
-
Ad Soyad
H** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
yok aga. bu advoly her olaya kaplan kesilirken burada yüksek kazançlı arkadaşlara cevap veremiyor. yalan söylüyorlar işte kandırdılar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
E** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yaklaşık 10 BİN TL bakiyem içeride kaldı. Ne bir illegal tıklama nede başka birşey yaptırdım şuana kadar. Advoly nin içeride kalan bakiyeler için mutlaka bir şeyler yapması gerekiyor.
TecnoLobi
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Belliydi zaten hiti dusuk diye banlanilan arkadaslardan
BIR KERE ADVOLY ANALYTICS VERILERINE ULASAMADIGINI SOYLUYORDU NOLDUDA ULASTINIZ VE BANNLADINIZ O HESAPLARI bizide yuksek kazanc oldugu icin hile hurda diyolar
1 kişi bu mesajı beğendi.
Sercecik
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Üniversite öğrencisi
-
-
Ad Soyad
H** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
bi kaç saat içinde forumdan banlanır ve sistemi kapatırlar büyük ihtimal. 500 hitli siteme koymusdum reklamı ve tam güvenmiştim 20k siteye koyacakdım ama bu başlık sağolsun. Bu adamların ofisi var mı?
not:ben banlanmadım sadece haklının yanında olurum ve forumda öyle olmalı. aramıza gelip paramızı kolayca alıp cevapsız bırakamazlar. ilk başda advoly haklıdır diye düşündüm fakat sonra bakıyosun nerede +1000tl varsa onları banlamıslar. Forum olarak bir duruş sergilenmeli burası yol geçen hanı değil.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Advoly
Sms Onayı Gerekli
Telefon Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Web Coder
-
-
Ad Soyad
F** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba,
- Advoly sebepsiz yere kullanıcılar ile ilişkisini kesmemektedir. Bu zamana kadar politikalarımız gereği hesabını bizim kapadığımız yayıncılarımıza gerekli açıklamalar yapılmıştır. Bazılarına gelirleri belirttiğimiz ödeme limitinin altında olmasına rağmen ödemeleri yapılmıştır. Genellikle ödeme talebinde bulunanları ödeme listemize alıyoruz.
- 28 yayıncı bizim tarafımızdan değil, Google tarafından banlanmıştır. Ban kararı bize dün tebliğ edilmiştir. Gelir miktarı, yayın süresi vb. kriterlere göre değil, illegal aksiyonlar sebebi ile kapatıldığı belirtilmiştir (spam disabled). Bizim kapatılan siteler ile ilgili herhangi bir etkimiz bulunmamaktadır. Buradaki "son gün kasıtlı olarak hesabımız kapatıldı" suçlamaları yersizdir. Kalan yayıncılarımıza ödemeleri planlandığı üzere yapılacaktır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Dijital Pazarlama & Wordpress
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Bize Laf Değil Kanıt Lazım,
Nerde Kanıtlar ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
Y** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Sitesi banlanan arkadaşlar google ban kontrolü ile sitelerinizin durumunu kontrol ettiniz mi
Blogger Sorunlarınıza Çözüm Üretilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
memur
-
-
Ad Soyad
H** G**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Reklam verenden para alıp, reklam gösteren sitelere ödemeden banlıyorlarsa bunun adı resmen **************lık, üçkağıtçılık. Öyle ya madem reklam gösteren hile hurda vs. nedenlerle o parayı hak etmiyorlarsa, reklam verene de geri ödemeleri lazım.
Yok reklam verene de parayı geri ödüyorlarsa o zaman eywallah.
Ek Olarak: Reklam verenden para alıp, reklam gösteren sitelere ödemeden banlıyorlarsa bunun adı resmen **************lık, üçkağıtçılık. Öyle ya madem reklam gösteren hile hurda vs. nedenlerle o parayı hak etmiyorlarsa, reklam verene de geri ödemeleri lazım.
Yok reklam verene de parayı geri ödüyorlarsa o zaman eywallah.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Dijital Pazarlama & Wordpress
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
100 TL Üzeri Herkez Banlandı Bence Yalandan...