Merhabalar,
Konu ile alakasızım, neden derseniz benim advoly ile işim olmuyor. Şuan itibari ile ne AdSense nede advoly kullanıcısıyım ama bu benim fikir özgürlüğümü kısıtlayamaz, değerli Advoly temsilcisi illegal olarak kazanç sağlayanların tespiti sizin sorumluluğunuzda ve tespit ettiğiniz ihlal unsurların belgeleri ile hesabı durdurmanız doğru bir karardır. Ama sizin yaptığınız varsayımlarla hesap durdurmak da neymiş ?
Konuda okuduğum kadarı ile 10₺ 20₺ kazançları olan kişilerin hesapları kapatılıyor ve hiç bir açıklama yapılmadan, ha pardon açıklama şu idi değil mi ?
https://wmaraci.com/forum/webmaster-genel/advoly-google-reklamlari-google-tarafindan-banlanan-siteler-hk-356086.html Sayın temsilci bu bana göre bir açıklama değildir. Hadi açıklama olsun ve illegal olan hesapların kapatıldığı şu zamanda reklam verenlere yönelik neler yapmayı düşünüyorsunuz ? Diyelim ki ben Adwords reklam verenim, peki benim verdiğim ücretler bana iade edilecek mi ? Sorunun cevabını galiba biliyorum, kocaman bir HAYIR değil mi ?
Bakın ben burada şahsa ait yada kuruma ait konuşmalar yapmıyorum sadece yapılması gerekeni sunuyorum. Sistem eksikleriniz apaçık eksik olduğu bellidir, yapılan son zamanlardaki forum paylaşımlarında illegal olarak gerek AdSense gerekse de diğer reklam firmaları kazançlarını anlatan içerikleri baz alarak bu adımı attığınızı düşünmüyorum ama emekçi insanlara bu zulmü yapamazsınız.
Bu gün hakkınızda çok konu okudum, bir çok kişi haksız olarak işlem yaptığınızı söylüyor. Onlar kendilerine göre haklı sizde kendinize göre haklısınız, ortada eksiklik varsa o sizin eksikliğinizdir.
Olacakları tahmin ediyorum da, Adınız çıkacak ve kurumunuz kötü tabir ile anılacak bu durum inanın hepimizi üzer neden derseniz hakkı ile kazanç sağlamanın derdinde olanlara yönelik bu tür adımlar doğru değildir.
Size de konu da mağdur olan kişilerede büyük geçmiş olsun diyorum. Umarım bir daha tekrarlanmaz ama sanmıyorum ne bu illegal yöntemlerin önüne geçilebilir nede hesap durdurmaların. Ayrıca benden destek isterseniz illegal yöntemlerden bir kaç tanesini size anlatabilir bu yöntemlere yönelik bir takım önlemler alabilirsiniz.