-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
O** Y**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
bu uyarı size dünmü geldi neden insanları zor duruma soktunuz tanıdıgım bir çok kişi ordan alacagı parayı bekliyordu niye bugun oldu bunlar valla size ükarşı çok hırslıyım az kaldı gelecem ofisinize yakanıza yapışacagım zaten sırf benim 3 tane teknoloji sitem var dı siz ne diyorsunuz su gelen uyarının ispatını yapsanıza bi bize tarihiyle beraber
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Bilgisayar Muhendisi
-
-
Ad Soyad
Ö** H**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Merhaba onur712,
google odeme oncesinde odemeleri kestigi/banladigi icin uyarinin bu zamanda gelmesi normaldir. Advoly nin elinde oldugunu sanmiyorum, sadece bilgi vereyim dedim.
kimse ile bagim yoktur ;)
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
O** Y**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
yoklama yapıyom tabi ne yapıyom serçecik adamların ne yaptığı belli değil kaç tane adamı banladılar haberin varmı senin
kusura bakmada boyun eğmeyecegim hepinizin hakkı için yazıyorum ben ispat istiyorum arkadaşım ispat !!!
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
O** Y**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
yapmadım tabi ne yapması 2 aydır alnımın damarı çatladı ne hile yapması hile yapanları zaten gün farketmeden banlıyorlar helal olsun ama bu toptak yıkım niye oldu 4 tane sitemi banladılar ne diyorum sana adamlar herkesi banladı nerdeyse
haberpolitik.net
pembepijama.com
anlikaltin.com
garantihisse.com
daha yazimi istersen başkalarının sitelerini
Ek Olarak: ayda aldığın belki 20 lira belki 200 lira adamlar ne diye banlasın seni zaten banlananlara bak hepsi yüksek kazançlılar aynı sitede adsense ile birlikte çalışıyorum bak düşün onlar banlamıyor advoly banlıyor ben ne diye başkaldırayım yoksa