lostyazilim

Advoly - Google Reklamları - Google Tarafından Banlanan Siteler Hk.

65 Mesajlar 10.799 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

onur712 onur712 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 05.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Bilgisayar Mühendisi
  • Konum Adana
  • Ad Soyad O** Y**
  • Mesajlar 257
  • Beğeniler 21 / 50
  • Ticaret 9, (%100)
bu uyarı size dünmü geldi neden insanları zor duruma soktunuz tanıdıgım bir çok kişi ordan alacagı parayı bekliyordu niye bugun oldu bunlar valla size ükarşı çok hırslıyım az kaldı gelecem ofisinize yakanıza yapışacagım zaten sırf benim 3 tane teknoloji sitem var dı siz ne diyorsunuz su gelen uyarının ispatını yapsanıza bi bize tarihiyle beraber

wmaraci
reklam

ozgurgezen ozgurgezen WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 17.03.2016
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Bilgisayar Muhendisi
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Ö** H**
  • Mesajlar 702
  • Beğeniler 224 / 225
  • Ticaret 16, (%100)
Merhaba onur712,
google odeme oncesinde odemeleri kestigi/banladigi icin uyarinin bu zamanda gelmesi normaldir. Advoly nin elinde oldugunu sanmiyorum, sadece bilgi vereyim dedim.

kimse ile bagim yoktur ;)
ekin0011 DaftPunk

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 05.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Konum Adana
  • Ad Soyad O** Y**
  • Mesajlar 257
  • Beğeniler 21 / 50
  • Ticaret 9, (%100)
http://videozade.com
bu siteyi ne diye banladınız buda benim arkadsım çocuk tüm kazancını face ve grup üzerinden yaptıgı video paylaşımlarından elde ediyordu gram hile yoktu içinde ???????????????

Sercecik Sercecik Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 12.06.2016
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Üniversite öğrencisi
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad H** Ç**
  • Mesajlar 158
  • Beğeniler 27 / 45
  • Ticaret 2, (%100)
onur712 ne dediğin belli değil ki. alnının akıyla hile yapmadım diyebiliyor musun? hile yapmadım tarzı laflardan çok işi yokuşa süren şeyler yazmışsın hep. yoklama yapıyo gibisin. Tabi bunlar cevaplarına bakarak söylediğim şeyler. Nasıl kanıtlarlar bilmiyorum.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 05.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Konum Adana
  • Ad Soyad O** Y**
  • Mesajlar 257
  • Beğeniler 21 / 50
  • Ticaret 9, (%100)
yoklama yapıyom tabi ne yapıyom serçecik adamların ne yaptığı belli değil kaç tane adamı banladılar haberin varmı senin

kusura bakmada boyun eğmeyecegim hepinizin hakkı için yazıyorum ben ispat istiyorum arkadaşım ispat !!!
elis MuhammedAVCI

kişi bu mesajı beğendi.

Sercecik Sercecik Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 12.06.2016
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Üniversite öğrencisi
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad H** Ç**
  • Mesajlar 158
  • Beğeniler 27 / 45
  • Ticaret 2, (%100)
onur712 Dostum tamamda "ben hile yapmadım" demeye çekiniyosun. Bunu dersen ve onlar bunu kanıtlamazsa bende advoly kullanmayı bırakırım.

reptaym reptaym Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 15.09.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Grafik
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad S** Y**
  • Mesajlar 283
  • Beğeniler 20 / 37
  • Ticaret 4, (%100)
onur712 bizim sitelerimizde sıkıntı yok arkadaşlarımın sitesinde sıkıntı yok çünkü biz hile yapmak tıklamaya zorlamdık vb siz yaptınız ve bunu hak ettiniz daha önce adsense kullanmadın galiba ödeme kesinleşmeden sahte tıklar uyarılar geliyor
advoly gerekeni yapacaktır

• Üyelik 05.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Konum Adana
  • Ad Soyad O** Y**
  • Mesajlar 257
  • Beğeniler 21 / 50
  • Ticaret 9, (%100)
yapmadım tabi ne yapması 2 aydır alnımın damarı çatladı ne hile yapması hile yapanları zaten gün farketmeden banlıyorlar helal olsun ama bu toptak yıkım niye oldu 4 tane sitemi banladılar ne diyorum sana adamlar herkesi banladı nerdeyse

haberpolitik.net

pembepijama.com

anlikaltin.com

garantihisse.com

daha yazimi istersen başkalarının sitelerini

Ek Olarak: ayda aldığın belki 20 lira belki 200 lira adamlar ne diye banlasın seni zaten banlananlara bak hepsi yüksek kazançlılar aynı sitede adsense ile birlikte çalışıyorum bak düşün onlar banlamıyor advoly banlıyor ben ne diye başkaldırayım yoksa

Erkan33 Erkan33 Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 14.02.2016
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad E** D**
  • Mesajlar 278
  • Beğeniler 86 / 49
  • Ticaret 0, (%0)

Advoly adlı üyeden alıntı

Merhaba, hayır, sadece illegal aktivite tespit edilen 28 adet web sitesi (5 adet oyun, 8 adet dizi bilgi/öneri/fan, 5 haber, 3 teknoloji haber sitesi ve diğerleri) Google tarafından banlanmış durumdadır. Diğer yayıncılarımızın ödemeleri normalde olduğu üzere Haziran ayının son haftası yapılacaktır.

Hocamya 3aydir kulaniyorum domaini aciklamiyacam yeni domaine gectimde nasil degistirebiliiZ

Advoly Advoly Sms Onayı Gerekli Telefon Onaysız
  • Üyelik 04.12.2015
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek Web Coder
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad F** B**
  • Mesajlar 91
  • Beğeniler 0 / 43
  • Ticaret 0, (%0)

onur712 adlı üyeden alıntı

yapmadım tabi ne yapması 2 aydır alnımın damarı çatladı ne hile yapması hile yapanları zaten gün farketmeden banlıyorlar helal olsun ama bu toptak yıkım niye oldu 4 tane sitemi banladılar ne diyorum sana adamlar herkesi banladı nerdeyse

haberpolitik.net

pembepijama.com

anlikaltin.com

garantihisse.com

daha yazimi istersen başkalarının sitelerini

Ek Olarak: ayda aldığın belki 20 lira belki 200 lira adamlar ne diye banlasın seni zaten banlananlara bak hepsi yüksek kazançlılar aynı sitede adsense ile birlikte çalışıyorum bak düşün onlar banlamıyor advoly banlıyor ben ne diye başkaldırayım yoksa

NOT:

Yayıncılarımıza gönderdiğimiz epostamızda belirttiğimiz üzere 28 adet yayıncımız Google tarafından banlandı. Eğer Google bu banlanan yayıncılarımızın hesabına yazdığı kazançtan kesinti yaparsa o kesintiyi yansıtmak durumundayız. Bu oranın belli olması ilerleyen zamanlarda olacak. Bu oran %100 de olabilir, daha düşük seviyede de olabilir. Ama şu an gerçek olan şey bu 28 yayıncı hesabı kapatıldı, bloke edilmiş durumda. Eposta üzerinden İrlanda ile iletişimimiz devam ediyor. Konu hakkında ekstra araştırma yapmak isteyenler Advoly'nin yayıncı id'si ile (ca-pub-9560090995770182) kendi domainlerini Adsense destek ekiplerine durumu anlatan bir eposta gönderirler ise gerekli cevapları alabileceklerdir.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al