-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
O** Y**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
[QUOTE=Advoly;2030239]NOT:
bekliyorum advoly dönüşünüzü umarım az bi kesinti ile ödememizi yaparsınız yoksa bi çok kişinin dahi masraflarını üstlenip dava açmaya haazırım
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
K** Ö**
-
-
-
Ticaret
12, (%83)
Aylık trafik azlığı sebebi ile site banlamaya veya hesap iptali yapmaya devam ederseniz insanlar mutlaka illegal yöntemlere başvurmak ve sahte trafik çekme girişiminde bulunacaktır. Mantık dışısın Advoly. Çok müşteri kaybettin.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Advoly
Sms Onayı Gerekli
Telefon Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Web Coder
-
-
Ad Soyad
F** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba
Kendimize gore hakli sebeplerimizden ötürü reklam ağını daha kaliteli hale getirmek icin trafigi ve hiti az olan sitelerin, sitelerini iyilestirip tekrardan basvurmalarini istiyoruz.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Benimde 4 tane sitem vardı banlanmış gelirleri aylık 3,5 - 4,5 K arası advoly reklam kullanıyordum hesapta 5,6 K gitti uçtu detaylı bilgi istiyorum ve ayrıca şuan başka bi adx sistemi kullanıyorum nasıl google sitelerimizi banlıyor ? adsense ve adx kullanabiliyorum halen yanlış bilmiyorsam google banlasa hiç birini kullanmamam gerekyor bana aktarılan cevapta google karalisteye aldıgı ibaresi var.
Mail aşagıda
Merhaba,
Partnerliğini yaptığımız Google İrlanda ofisinden dün akşam saatlerinde 28 adet site hakkında çok ciddi ve sert bir şekilde uyarıldık. Bu sitelerin tamamının illegal yoldan kazanç sağladıklarını ve bu sitelerin tamamının banladığını, hesaplarının bloke olduğunu aynı zamanda Google'da kara listeye alındığının bilgisi geldi.
Bununla da kalmayıp Türkiye Account'u olarak Advoly'e de yüklü miktarda para cezası verildi.
Sizin sitenizde bu 28 adet site içerisindedir. İllegal yolla yaptıklarınız ya da legal görünümlü illegal yollar ile elde ettiğiniz bütün kazançlarınız bloke olmuş durumda.
Google İrlanda ofisi ile irtibatta olacağız. Eğer paranızı yollarsalar size göndereceğiz. Hesap blokesini kaldırmayıp, paranızı göndermez iseler yapacak birşeyimiz bulunmamaktadır.
1 kişi bu mesajı beğendi.