Ben monster a7 v5.2 kullanıyorum yaklaşık 1 yıl oldu performans gayet iyi şimdi bu bilgisayarın fiyatı düşük diye bazı arkadaşlar msi ı gözlerinde yüceltiyorlar marka olabilir tamam ama parçalar aynı işlemci intel, ekran kartı geforce aynı parçadan nasıl bir performans farkı bekliyorlar anlamıyorum bu bilgisayarım ucuz olmasının sebebi yerli üretimde devletin şirketlere verdiği vergi avantajından dolayı. Dikkat ederseniz aynı özellikli bilgisayarlarla aradaki fark %20 yi geçmez bu da dediğim gibi devletin yerli üretime kıyağı oluyor. Servis gayet iyi 1 hafta önce fanda problem çıktı büyük bir ihtimal taşımadaki sarsıntıdan dolayı kadıköy e götürdüm 2 saat içinde yapıp verdiler servis oldukça ilgili ve birebir görüşmek her zaman daha iyi çünkü derdinizi anlatacak bir muhattap kişi var. Performansı dediğim gibi gayet iyi bütün adobe serisi, solidworks ve auto cad de çok iyi performanslarda takılmadan işlem yapıyorum video renderında gayet başarılı. Oyunlara zaten sistem gereksinimleri yettiği sürece üst düzey performasta oynuyorsun