Ben de banlandım. Beni de aramadılar forum dışı banlanan bir arkadaşım daha var onu da aramamışlar. Zaten telefonlarına bile çıkmıyorlar. Sitem de ki adsense reklamları aktif ve bu gün ödemesini de aldım. Zaten o siteden yaklaşık 3 yıldır ödeme alıyorum ( adsense ile ) . Hatta 1.5 yıl önce tek tıklama ile 113 tl alıp konuda açmıştım. İlgili konu
1- Eğer site adsense tarafından banlandı ise nasıl adsense den para alabiliyorum.
2- Eğer site adsense tarafından banlandı ise adsense ödemelerini bu gün yaptı (geçen aydan olan kesinleşmiş kazancı ) ya ödeme yapılmıştır ya da yapılmamıştır bu konuda net bir cevap yok.
3- Eğer yukarıdaki arkadaşımızın dediği gibi Temmuz ayının sonu ise bu ay ki kazançlar ödendi ( ki bu mutemelen olmuş olabilir adsense banlasa dahi bazı durumlarda kesinleşmiş kazançdan keserek ödeme yapıyor) gelecek ay ki ödemeler için bekleniyor olabilir.
4- Yani google tarafında sitelerimiz banlanmış olsa bile firma çok keyfi tavırlar sergiliyor en azından banlanan kişilerin mail adreslerine banlanma ile ilgili maili gönderebilirlerdi.