Yatırımcı bulunmuştur...

Merhaba, e-ticaret siteme ortak arıyorum...

Proje dilden dile dolaşmasın diye çok detaya inmeyeceğim, haftalık 15 bin tl, aylık 60 bin tl sermaye ile aylık 25-30 bin tl karı bulunmaktadır, vergiler bu rakama dahildir.

Anlaşıp çalışmak isteyen kişi faturaları kendi kesip, bütün muhasebe işlemlerini halletmeyi kabul ederse %40 kardan pay alacaktır, fatura ile v.s. uğraşamam diyorsanız %25 kar alacaksınız.

Kısaca ödemeler tamamen size gelecek, ben sadece satış ve destek vereceğim, siz ise fatura ve muhasebe desteği vereceksiniz, ay sonunda bütün hesaplamaları yapıp bana payımı aktaracaksınız. Satılan ürünler bijuteri, takı, saat v.s. dir.

Stok yapmamaktayız, sattığımız ürünü direk olarak depodan göndermekteyiz, sistemimiz tamamen kurulmuş, kargo dahil bütün anlaşmalarımız yapılmıştır.

Yani anlaşırsak ve ilgili ürünlere fatura kesebilecek bir firmanız varsa 3 gün içinde para kazanmaya başlayabiliriz, kredi kartı ödelerini iyzico firması üzerinden alıyorum.

Satışlarımın %90 kapıda ödemedir.

Daha fazla detay vermek istemiyorum, kendisine iş kurmak isteyen arkadaşlar arayıp daha fazla bilgi alabilirler, bankadan çekilen kredi parası istemiyorum, inancım gereği. Lütfen bu tür kişiler irtibata geçmesinler!

Yaptığımız e-ticaret, 1-2 senelik bir anlaşma yapabiliriz yazılı olarak, yüzyüzede görüşebiliriz.


0544 403 20 74

Düzenleme: Firmamı kurdum arkadaşlar, faturaları ben keseceğim.