Mesele kadın göbeğinin beni tahrik edip etmemesi değil, o senin kuruntun sadece. Genç arkadaşların para hırsını çok iyi anlayabiliyorum, çünkü sizler de kuşağınız gereği ne yazık ki doğduğunuz ve yetiştiğiniz şartlar içerisinde fikir yürütmektesiniz.

Diğer bir konu; bu site İslami yayınlar yapan bir site. Sağlık sitesinde böyle bir reklama asla karşı değilim. Burada tutarsızlığa dikkat çekmek istedim sadece. O da tabi anlayanlara...

Son olarak, kişilerin elbette ziyaret ettiği siteler ve arama yaptığı kelimeler dikkate alınıyor. Ancak her web sitesi sahibi sitesinde yayınlayacağı reklamlarda hassas kategorileri kaldırabilir rahatlıkla. Ben kendi sitemde bunu o şekilde ayarladım ve istediğin kadar ziyaret etsen de siteyi, asla benim kabul etmediğim kategorilerde reklam gösterimi söz konusu olmaz.

Az yukarıdaki genç arkadaşın saygı konusuna gelince. Bunun ben saygı duymakla ilgisini göremedim. Saygı önce insanların kendilerine olmalıdır. Yayındaki siteniz İslami yayınlar içeren bir iste ise, en başta o site sahibinin İslama saygısını sorgulamanız gerekirken, benim saygı duymamın tavsiye edilmesi kadar anlamsız ve saçma bir öneri de olamaz :)