-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Freelance Öğrencilik ve Danş.
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
28 tane sitenin Türkiye'nin itibarını düşürmesi söz konusu bile değildir.Lütfen bahane arıyorsanız başka şeyler söyleyin, konuyuda düzeltmenizi rica ediyorum.28 site yüzünden sizin partnerliğinizin itibarı zedelenmiş olabilir buda sizin itibarınızın düşük olduğunu gösterir.Ancak Türkiye ve Google Adsense nezdinde böyle birşey kesinlikle mümkün değildir.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Eğitim
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Noldu şimdi aradılar mı firmadan arkadaşlar.. Belgeleri sundular mı ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
39, (%100)
Bugün tedirginliğimi hem mail üzerinden hem de buradan giderdiniz. Çok teşekkür ederim sizlere. Haklısınız.
dem
Durma çalış !
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Elektrik-Elektronik Mühendisi
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Şükür zerre illegal yola gitmediğim için hem advoly hem de adsense üzerinden kazançlarım devam ediyor,illegal yola gidenler için özet söz şudur bence ; adalet kördür ,topaldır ancak er geç gideceği yeri bulur....
2 kişi bu mesajı beğendi.
toprak
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Mantıklı düşünürseniz veya daha önceden Adsense kullanmışlığınız varsa durumu anlamak çokta zor değil,
Adx firmaları direk Google bağlıdır.
Fazla para kazanan hesapları kapatıp paranın üzerine yatma gibi bir durum söz konusu olamaz.
Sizin sitenizin reklam bağlantısı kesilirse panelde gözüken parayı zaten Advoly, Google'dan talep edemez.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci & WebMaster
-
-
Ad Soyad
Y** Ö**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Yaklaşık 2 aydır imzadaki sitemde Advoly reklamları yayınlıyorum, sitem banlanmamış. Daha önce hiç bir şekilde hileye yönelmedim banlanan arkadaşlara kesinlikle hile yaptınız demiyorum.
İnşallah ilk ödemeyi alacağım, herkes içi hayırlısı olsun ban durumu.
TecnoLobi
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
bizzat kendim ofislerine gitmek istedim ancak rezidansın güvenliği ADVOLY i aradığında telefonlarının bile çalmadığını söyledi ve ullaaşamadım malesef ve kendim aradım ofis te OLDUKLARINI söylediler benimde oraya geldiğimi söyleyişnce bir kaç ofislerinin oldugunu söylediler ve bugün buraya gelmediklerini söylediler .
herhangi bir kanıt sunulmadı sadece burada yazıdıklarını sesli olarak ilettiler bu kadar temmuzun son haftasına kalMIŞ her şey öyle dediler ancak ben beklemeyeceğim okadar
ben diğer adreslerini talep ediyorum verirlerse pc mi alıp bütün hesaplarımı orda rahatca incelemerini istiyorum ve google kendilerinin inceleyip bir şey bulamadıkları takdirde her şeyin legal oldugunu bildiren bi mail atmalarını istiyorum mademki bizim için gerekenleri yapacaklarını savunuyorlar
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
M** A**
-