Amacım kesinlikle konuyu baltalamak firmaya kir atmak değil, Geçen gün bir arkadaş bu firmadan domain+hosting satın aldı bir sıkıntı yaşadık telefon ile iletişim kurduk bize verdikleri cevap '' Sitemizden Destek Bildirimi Açarsanız Size Yardımcı Olabiliriz. '' firmada güven sorunu hiç yaşamadık güzel bir firma hosting kaliteli ama müştleri hizmetleri 0 buradan vesaire bir paket satın alacaklara söylüyorum Telefon numarasını aramasınlar hayal kırıklığına ugruyorsunuz. iyi çalışmalar.


Destek taleplerinin çözüm süreci kısa ise müşterilerimize telefon üzerinden yardımcı oluyoruz. Fakat süreç uzun ve yapılacak işlemler var ise destek talebi atması için müşterimizi yönlendiriyoruz. Çünkü yapılan tüm işlemlerin sistemimizde kayıt altına almamız gerekmektedir(Hem firma, hemde müşteri güvenliği adına). Destek taleplerine dönüşümüz yoğunluğa göre ortalama en fazla 15-20 DK arasında yapılmaktadır.

Not : Bayi hosting hesabımıza domain ekler misiniz, FTP hesabı oluşturur musunuz, database oluşturur musunuz. Tarzı destek taleplerinde teknik arkadaşlar sitemizde bulunan Destek merkezi bölümüne yönlendirmektedir.

Destek merkezi bölümümüzde bu tarz taleplerinizi yapabilmeniz için birçok resimli dökümanımız mevcuttur. Ayrıca Almış olduğunuz hosting hizmetlerinizi müşteri panelinizden yönetiyorsanız müşteri panelinizden de Yardım butonu ile yardım alabiliyorsunuz.

Yorumlarınız için teşekkür eder iyi çalışmalar dileriz.