EnderGrafik adlı üyeden alıntı

Kendiniz mi reglediniz?

hayır hocam forumdan bır arkadaşın konusundan almıştım

cihaneken adlı üyeden alıntı

Hocam 3-5 lira fark için böyle ne üdüğü belirsiz yerlere bulaşmayın. Sadece sizin için demiyorum herkes için. Bende Türkticaretten zor bela kurtardım yakayı.
Adamlar transfer etmeyince domainleri en son lanet olsun dedim bıraktım hesabı olduğu gibi içindeki domainlerle birlikte. gül gibi domainler vardı hepsini şimdi gavurlar reglemiş yenilenmeyince.

haklısınız hocam benımde godaddy de 20 küsür domain de hiç bi sorun yasamadım zamanında 1 dolar kampanyaları ıle aldıgım domaınler.


nbrknk22 adlı üyeden alıntı

5 10 tl .com domain reglenirse olacağı budur diyeceğim fakat Godaddy 2,20 tl 4 domain reglemiş biri olarak söylüyorum. Piyasaya yeni girmiş veya ismi yeni duyulmuş firmalardan domain kayıt etmemenizi özellikle tavsiye ediyorum.



Hayırlı günler, geçmiş olsun.

haklısınız hocam şimdi 20 küsür domain taşıma yapıcam bakayım godaddy de kod falan var mı

webmaestro3 adlı üyeden alıntı

Strato pişmanlıktır hocam. Ben de kredi kartımı yenileteceğim sırf bu firma yüzünden. Şu an internet alışverişine kapattım kredi kartımı. Geçmiş olsun hocam.

ben de ist a doneyım kapatıcam hocam. Bunların işi belli olmaz izinsiz para da çeker hırsızlar

Dreameagles adlı üyeden alıntı

O kadar makale yazdım :D Kapatırsalar bu firmaya bende dava açarım.Neyse şaka maka bu tür firmalardan uzak durmak en iyisi.


sorma kardeşim :) bi tanesını kapadılar oyle içinde 20 küsür makele gıttı yenı sıteye tasıdım bunları tasıycam şimdi kapamadan kurtulayım bunlardan

mts adlı üyeden alıntı

Hep söyledim, yine söylüyorum GoDaddy'dan şaşmadım bugüne kadar bir kez bile bir sorun yaşamadım. Diğer servislere göre biraz daha pahalı ama adamlar aldığı parayı hak edecek hizmet veriyorlar.

haklısınız hocam ne diyelim bi kez bulaşmış olduk bir daha bedavaya verseler almam

Newjack adlı üyeden alıntı

Strato da pişmanlıktır. (Natro'nun farklı bir versiyonu :D)


kesinlikle . .

Ek Olarak: Normalde bir maile en erken 2 gün sonra cevap veren strato ömailde tüm domainlerimin authorize kodlarını istedikten birkaç saat sonra takır takır maıllerı gondermeye başladı :)