Öncelikle proĞram değil program :D bir kaç yerde yanlış kullandınız çünki belirtmek istedim.

Sorunuza gelecek olursak bir şirketi idare edecek öyle hazır ha deyince indireyim kullanayım diye bir program/yazılım olmaz.
Çeşitli yazılım firmaları ile görüşüp istekleriniz doğrultusunda fiyat teklifleri alın. Ellerinde hazır yazılmış script varsa kaç para yeniden yazarlarsa kaç para vs. gibi şeyleri araştırın ama bunlar pc başından ziyade birebir görüşmeler ile daha iyi sonuç verecektir.
Ajrıca bir şirket helede bir reklam şirketi kurmak konusu kağıt, kürek işleri baya bir yorar insanı.

Konuyu toparlayacak olursak öyle hazır bir proĞram bulamazsınız. Bulduğunuz şey anca bir yazılımcının can sıkıntısından yazmış olduğu basit bir web site scripti olur.


Başarı konusuna gelirsekde öncelikle temelden başlayıp piyasada reklam veren ve reklam yayıncılarının ortak çıkarları doğrultusunda bir tasarım çıkartıp bunu iyi bir bütçe ile desteklemeniz gerek. Aksi taktirde 1-2 sene ajanslık yapmaya çalışıp en sonda canı sıkılınca plıyı pırtıyı toplayıp kaçan firmalardan olmamak için işi ciddiye almak gerek.

Biraz uzun yazdım kusura bakmayın. Son günlerde burada ve bazı platformalarda merdiven altı diye benim tabir ettiğim firmalar, yayıncıları mağdur edip ortada bırakıyorlar.