power345
Themeforest platformunda ya da herhangi bir yerde ne kadar sattığı beni alakadar eden bir şey değildir. Beni asıl ilgilendiren ben beğeniyor muyum ve sorunsuz bir şekilde yönetebiliyor muyum sorularıdır. Ben temayı beğendikten sonra dilerse hiç satış yapmamış olsun alırım zaten hocam.
Themeforest platformunda ya da herhangi bir yerde ne kadar sattığı beni alakadar eden bir şey değildir. Beni asıl ilgilendiren ben beğeniyor muyum ve sorunsuz bir şekilde yönetebiliyor muyum sorularıdır. Ben temayı beğendikten sonra dilerse hiç satış yapmamış olsun alırım zaten hocam.
Tema yeni bir tema değil. 2.5 yıldır ben kullanmaktayım buradan biliyorum. Kötü olan yada kullanışsız olan bi ürünün bu kadar satması tesadüf olamaz bence. Sen beğenmemiş olabilirsin hocam buna lafım yok ama kendi adına konuşmalısın bence.
Ek Olarak:
Hocam temanın çok satma sebebi blog olarak çok güzel ve özellikli bir tema olması.Bence bir e-ticaret teması için güven vermiyor pek, bu temayı kullanırsanız hizmetin çok iyi olması lazım çünkü bu tema müşteri kaçırabilecek potansiyelde bir tema.Biraz daha ararsanız wordpress'de çok daha iyi e-ticaret sitesi temaları bulabilirsiniz.ama kullanışlılık açısından nasıl olur bilemiyorum çünkü kullanmadığım birşey hakkında yanlış bilgi vermek istemem.
Tema arayüzünün çok kullanışlı basit olduğunu söyleyebilirim.
"Müşteri kaçırabilecek potansiyeli sahip" dışarıdan bir gözün yorumu da çok önemli bence. Teşekkürler