Farklı bakış açınızı beğendim hocam :) o konu kişiden kişiye değişir, sonuçta toplum tarafıdan etik kabul edilen değerleri biraz felsefeyle ahlaksız olarak göstermemiz de mümkün ve ya sizinki gibi tam tersi :) Neyse dediğinizi yapacağım bakalım inşallah sıralama hit vb. oynamaz
Bilişim hukuki bilgim yüksek , okulunu okuyorum bir nevi + hostingciyim ,
Şimdi liseli çocuk ifşa ensest gibi videolar görseller türke ait veya yabancılara ait görsel ve videolar *
pedofili unsurları
tecavüz videoları
ifşa videoları
ensest ve tecavüz hikayeleri
bunlar hem etik değil hem ahlakımıza uygun değil
ama bazı arkadaşlar gördüm google de kızların fotosunu alıp koyan cocuk ****osu paylaşan deepweb gibi sitelerde paylaşılanlar zaten gayrı ahlakı değil onu geçtim insanı bir durum değil zaten
ya şimdi günah helal harama girmek doğru değil kimine göre helal kimine göre haram
ancak şöyle bir durum var , normal insan da +18 video izler erkek de izler kadın da liseli kızda liseli erkekte
insanın doğası bu teknik olarak insan kendini tatmin ediyor bu siteler olmasaydı ne olurdu düşündünüz mü hiç tecavüz taciz v.s çok yüksek olurdu
kanunda boşluk var film sitelerinde bile :)
girişe yazarsin şikayet gelirse kapatırlar bir şey olmaz
film sitelerinde uyar kaldır var tib bile bu kanuna uymak zorunda biz yer sağlayıcılara mail atar uyarır kaldırın yayını sonlandırın diye bu siteleri veya film sitelerini tib direkt kapatmaz siteyi asla kapatmaz bazı siteler o kadar igrenç ki kalite yok ve saçma açıklamalar kız kardeşimi 3 kişi bilmemne yaptı gibi içeriklerle hit çekiyorlar açıyorsun siteyi 40 yasında kişi :)
merak etmek istediklerini sorabilirsin :)