Bundan Aylar önce Bu Programı ***.net Silver Bölümünde paylaştım, Böyle Bir Programı Açığa Çıkarttığım ve Anlatığım İçin Bir Çok Kişi Teşekkürlerini Birer Armağan Olarak Sundular , Artık Sadece ***.net Silver Bölümü Değil , Tüm Webmaster Arkadaşlar Bu Programdan Yararlansın Diye FULLPAYLAS.NET Ekibi Olarak Sitemize Koymaya Karar Verdik Umarım Tüm Webmaster Arkadaşlarımız ve Bu Yolda İlerleyen Dostlarımıza Yararlı Olabilmişizdir.




Belki Aranızda Bu Programı Kullanan Vardır Ama Kullanmayanında ve Bu Programı Bilmeyeninde Çok Olduğuna Eminim Bunun Üzerine Arşivdeki Programları Didikledim ve Bir Baktım [COLOR=#ff0000]Quick BackLink[/COLOR] : ) Bu Program Sayesinde Bedava BackLink Kazanacaksınız Sizler İçin Erinmedim ve Video'lu Anlatım Yaptım..

[COLOR=#ff0000]Video'lu Anlatım ;[/COLOR]
Quick BackLink Programı Anlatımı ***.net/sncr_1 on Yahoo!7 Video


[COLOR=red][COLOR=#000000]Ayrıca Program Nasıl Çalışıyor , İşe Yarıyormu? Diyenler Evet Yarıyor...[/COLOR][/COLOR]

Ufak Bir Kaç Örnek Vermek Gerekirse ; Pagerank.gen.tr , Sitemizin Pagerank'ını Ölçtüğümüz Zaman Google Kendi Dizinine Yeni index Ekliyor ..

( Not ; Neden Benim Backlinklerim Gelmedi , Bu Program İşe Yaramıyor vs. Gibi Şeyler Yazmayın , Sizlerinde Bildiğiniz Gibi Google Biraz Geç indexliyor. )


[COLOR=red]

PROGRAM DOWNLOAD
[/COLOR]

[COLOR=red] Rar pas : ezgichat.com [/COLOR]