WebmaSter
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Bilişim
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
MErhaba Arkadaşlar Geçenlerde wmaracında bir makale okumuştum..Konunun içeriği ise googleye ping atmanın zararlı olduguydu..Ben 2 haftadır..Bir Site Üzerinde Seo Çalışması yapıyorum Sıralaya girmemişti ve dün akşam "zararlıysa zararlı be" dedim googleyi siteme davet ettim :D Bugün ise iş yerime geldiğimde baktım Sıralamam 197 oLmuş..Bence ZararLı falan degil aynen bildigimiz gibi devam edelim arkadaşlar :)
Seomple
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
E-ticaret & Seo Danışmanlığı
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
Abartılmadığı sürece zarardan bahseden olamaz bence :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
G** A**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Arada bir yapmanın kimseye zararı olmaz cok aşiriya kaçma ters tepmesin :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
SEO | Bilişim | Elektronik | Özgün Makale - Tanıtım Yazısı Yazarlığı
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Zararlı olması gibi bir durum zaten olamaz.
Öyle bir şey olsaydı Aşırı Ping herkesin en kolay ANTİ SEO aracı olurdu. Herkes istediği siteyi banlatırdı.
Böyle bir şey mantıkende mümkün değil.
Aşırı Ping atarsınız ne olur? Google sitenize gelir. Bakar yeni bir şey yok hemen çıkar. Faydada sağlamaz. Zararda sağlamaz. Zararlı bir şey olsaydı dediğim gibi herkes istediği siteyi Google'dan banlatırdı. Tam bir KAOS olurdu. Pinglemenin çok yararı var. Sonuçta Google'a haber veriyorsunuz ve şunu diyorsunuz; Ben bu siteyi açtım ve elimden geleni yapıyorum. Yeni şeylerde ekledim. Sende gel, sitemi indexle.
Mantık budur.
Fakat durum şurada farklılaşıyor.
Siz siteniz üzerinden Aşırı Pinglemeyi Ping Fonksiyonuyla gerçekleştirirsiniz ve Google bu trafiğin direk siteniz üzerinden geldiğini anlarsa sizi banlayabilir. Başıma gelmişti. :) Google Algoritmaları her geçen gün değişiyor. Bizim yapmamız gereken yararlı siteler kurup insanlara yararlı, kaliteli, özgün ve açıklayıcı içerikler yazıp daha sonra seo çalışmalarına başlamamız en doğru olan olacaktır.
anilgzl
Mobilya Dekorasyon
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Mobilya Dekorasyon
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
33, (%100)
bu bir ilaç değilki üst üste içince zararı olsun :D o tarzda düşünenler yanlıştır ancak herşeyin fazlası zarardır tabiki, mesela işin şeyini çıkartıp her gün ping atanlara zararı olucaktır.Ancak Google sitenizi indexlemeye başladığında sizin ping atmanıza gerek bile kalmıcak hemen google kendi indexlemeye başlıyor :)
"...bir daha gel, gel samsundan..."