Merhaba,arkadaşlar..
Öncelikle yazacağım konu kesinlikle yanlış anlaşılsın istemiyorum ama artık yetti. GINA GELDİ.
Tak getiren konu şu. Facebook'ta veya diğer sosyal medya mecralarında dini veya bazı unsurları kulanarak prim kasanlardan nefret ediyorum, sinir oluyorum.
Örnek ;
Neymiş efendim, Allah yazacak kadar müsait değilsek yaşamayacakmışız!
Ulan yazsak ne yazmasak ne. Gelde sövme.. Niye prim yapıyosun ? Yazmayınca dinden mi çıkıyoruz! BU TÜR ŞAHISLARI GÖRDÜKÇE SİNİRLERİM HOPLUYOR. YETTİ ARTIK.
Başka bir örnek.. 1 beğeni 1 dua. 1 beğeni 1 amin. Beğenip yorum atınca Facebook bu kişiye maddi yardım yapıyor! Daha dur bitmedi . ıvır zıvır....
HE BİRDE SON ZAMANLARDA PAYLAŞILAN RESMİLEŞTİ DİKKAT VAR.
Resmileşmedi Dikkat Etmeyin.
Yahu haddimi aşmak istemiyorum ama buna nasıl inanıp bir de duvarınızda paylaşıyorsunuz. Öyle bir şey yok arkadaşlar, abiler, ablalar kardeşler. Yok Mit bilmem nesi yok facebook'u uyarmalar falan. Komik olmayın lütfen. 3 - 5 tane sözlük şerefsizinin sizleri komik duruma düşürmek için yaptığı aptal şeyler bunlar. O yalan dolan şeyi patır patır paylaşıyorsunuz. Nolur bu dediğimi paylaşın bari de insanımız bilinçlensin. Resmileşti dikkat paylaşımları tamamen oyundan ibaret.
DİNİ KULLANARAK PRİM YAPANLARIN ARTIK BİLEMİYORUM.. ALLAH ONLARI BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN. BU TARZ PAYLAŞIMLARI GÖRDÜKÇE ÇILDIRIYORUM!!