-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
e-ticaret yöneticisi
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
41, (%100)
Fazlasıyla katıldığım bir konu . Ticarete ve gereksiz konulara din karıştırılmaz. Dua edersin amenna tabi ki ama yok bu dua için orada paylaş bunu etiketle şurada paylaş ya nasıl bu kadar din tüccarı olabildik. Allah affetsin farkında olmadan gerçekten bir hata yapıyoruz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
suskun009
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Şuan işsiz...
-
-
Ad Soyad
Y** Y**
-
-
-
Ticaret
17, (%88)
Bunları paylaşanlar kadar yorum yapanlara ne demeli ya? :) Kaç kişi amin yazar falan, bakıyorsun amin yazmış herkes.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Muhasebe
-
-
Ad Soyad
H** F**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
vallahi çok haklısın hocam ulan adam sırf prim için dini kullanıyor. facebook sponsor oldu 1 beğeni 1 lira :D sonra noktada olsa yorum yap sayfayı pkk şikayet ediyor :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
SEO
-
-
Ad Soyad
A** Z**
-
-
-
Ticaret
20, (%95)
İnsanlar dini zaten prim yerine insanlık adına kullansaydı, bu ülke bu halde olmaz ve insanlarımız da bu kadar g*rizekalı olmazdı.
2 kişi bu mesajı beğendi.
BCanKARA
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Bunları, boş iş, olarak nitelendirmek lazım. Fakat dediğin gibi insanların bu kadar cahil olması hoş değil. Geçen bu forumda adam hem müslümanım diyordu hemde faiz kişisel tercihtir bence sakınca yok diye konuşuyordu. Allah ile zıtlaşarak nasıl müslüman olacaksa. En az bu amin yazanlar kadar cahilce bir durum. Diğer bir durum da dinin sadece ibadet unsuru olarak görülmesi cahilliği. Keşke dini anlayabilseydik ve ticaretten tutun da sosyal yaşamınıza kadar her türlü alanda Allah'ın emirlerine uyulması gerektiğini bilseydik. O zaman belki kandilde, ramazanda, cumada, camide vs olduğumuz kadar tüm hayatımızda dürüst olurdu.
Rabbimiz bize,
“İşinizi güzel yapın; Allah işini güzel yapanları sever” Bakara 195 buyuruyorken tanıdığınız hangi müslüman bunu dinliyor. Bu nasıl müslümanlık? Çünkü dini yukarıda ki bir arkadaşın algıladığı gibi camiye ve duaya hapsettiler.
“Allah her şeyde ihsanı farz kılmıştır” Buhari İman 37 buyurdu Peygamber efendimiz. Peki ihsan nedir biliyor muyuz?
İhsan bir davranışı en güzel biçimde yapmak demektir. iyi davranma, iyilik etme, bağışta bulunma, bağışlama.
Nerede bu müslümanlar? Yoklar çünkü İslam dinini toplumsal bir din olduğunu değil kişisel bir din olduğunu herkese inandırdılar. Yazık!
“Yüce Allah, yaptığınız işi sağlam ve iyi yapmanızdan hoşnut olur” da bir hadistir fakat nerede işini sağlam yapan?
“Müslüman, eliyle ve diliyle başka Müslümanlara zarar vermeyen kişidir.” hadistir fakat nerede müslüman?
İşte kardeşler “İş, ehil olmayana verildiği zaman kıyameti bekleyiniz’’ hadisinin tam olarak idrak edildiği şu zamanda dininizi kulaktan duyma değil okuyarak, araştırarak öğrenin. Nefsinize uysa da uymasa da kabul edin. Zira inanmak zorunlu bir davranış değildir fakat inandığını uygulamak karakter meselesi ve zorunluluktur. :)
Selametle...
4 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Editör, Programci
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
91, (%98)
Valla kardeşim bu prim falan değil kusura bakma. İnsanların ne kadar mal olduğunu gösteriyor bu durum. Aklı başında biri bunlarla uğraşır mı kurban olayım? Ben ilahiyat fakültesi okuyorum, bu kafada yüzlerce adamla yan yanayım. Hani derler ya dindarsın sen yobazsın falan diye, buna karşı çıkardım önceden. Şimdi çıkamıyorum, beyinler sıfır, ilk sahibinden az kullanılmış.
I Love Yandex Money
nokta
Kurumsal SEO Çözümleri
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Web/Seo/ARGE
-
-
Ad Soyad
O** C**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
Katılıyorum kesinlikle. Ama şu varki insanımızın kafası herzaman çalışmıyor, o suretle yönlendirme ile yapıyorlar diye tahmin ediyorum. Zaten adam öyle bi gaza geliyorki ona diyorlar " diyer tarafta iyi olacaksın huriler falan bekliyor" gibi ;) yoksa başka bi açıklaması olamaz
NEWS KAYITLI SOSYAL MEDYA SATIŞ SİTELERİNE ORGANİK KEYWORD ALAN ADINDAN TANITIM YAZISI