Herkese iyi forumlar arkadaşlar.Son günlerde advoly konusunda oldukça sık paylaşımlar yapılmakta. Banlanan siteler ödemeler yatacak mı gibisinden bir çok konu forumlarda paylaşılmakta.

Öncelikle şunu belirtmek istiyorum hiç bir şekilde bu firma ile bir bağım yoktur.Sadece yaklaşık 2 aydır sitemde bu firmaya ait reklamları yayımlamaktayım. Bende birçok arkadaş gibi değişik reklam firmaları ile çalıştım çoğundan da ödememi aldım.Ancak kullandığım reklamlar spom popup yada zayıflama ürünleri içeren reklamlardı ve sitenin duruşunu gerçekten bozuyordu.Bu forumdan bir arkadaşın özel mesajı sayesinde advoly firmasına müracat ettim ve kabul edildim edildiğim günden beridir de reklamları yayınlamaktayım. Öyle aman aman reklam tıklamaları almadım ama kendimce çocuğumun okul parasını çıkarttığını düşünüyorum amatör biri olarak.

[img]http://i.hizliresim.com/4lpXaY.jpg" />

[/IMG]
Ben Nisan ayında biriken yaklaşık 40 TL param ile birlikte MAyıs ayında biriken yaklaşık 360 TL mi dün itibari ile aldım. 396 TL OLARAK HESABIMDAN BUGÜN ÇEKTİM

Hiç bir şekilde hile ve hurdaya başvurmadığını belirtmek istiyorum. Bizler her olumsuzluğu forumlara konu açarak paylaşıyorsak güzel ve olumlu şeyleri de paylaşmalıyız ki kaliteli oluşumlara ön ayak olalım düşüncesi ile bu yazıyı yazma gereği duydum.

Advoyl şirketine gününde ödeme yaptığı için için teşekkür ediyorum.