UNKEF yorumunuz için teşekkürler. Peki neden script hocam ?
Hocam WP bir süre sonra eklentilerinden dolayı kesinlikle bir yerden patlak veriyor. Hiç eklenti kullanmadığınız zaman ise tam olarak isteneni vermiyor. Ayrıca sürüm güncellemelerinde vb. durumlarda hata çıkarabiliyor(düzeltilse bile), bunlar kısa süreli hatalar bile olsa bence hiç hoş değil. Diğer bir yönden güvenlik konusunda güvenmiyorum nedense. Eklentilerden birinden dahi uğraşıp patlak verebilecek bir sistem gibi geliyor bana, kaldı ki onlarca eklenti kullanılıyor. Sonra en önemli hususlardan biri hız problemi. Her ne kadar optimizasyon da yapılsa, ayarlansa da mükemmel ötesi tuzlu bir sunucuda barındırmıyorsanız az hit almaya başlayınca cpu sorunu yaşayacaksınız ve sağlayıcınız ile tartışmaya kadar gideceksiniz. Bu durumu çok yaşayan var görmüşsünüzdür veya araştırabilirsiniz. Ancak yine de büyük firmaların, devlerin blog alanlarını ve ülkemizdeki birkaç büyük teknoloji sitesi ile haber sitesini örnek göstererek bu yazdıklarıma karşı çıkanlar olabilir. Tabi herkesin kendi tercihi ve kendi işi saygı duyarım. Benim düşündüklerim bunlar hocam.