Merhaba! Yayınlayacağım konulardan önemli gördüklerimi size bildirim olarak haber verebilirim. Bu sayede konuya hemen ulaşma imkanınız olacak. İster misiniz?
bu pencere kösede bir yerde çıksa daha iyi.
bu pencere kösede bir yerde çıksa daha iyi.
Merhaba yorumunuz için teşekkür ederim. Günde 1 kez gösterildiği için çok sorun olacağını düşünmüyorum zira dediğiniz gibi sağa alta almak gibi bir seçeneğim yok galiba. Yine de bir deneyeceğim.
Site çok yavaş açıldı benden mi sizden mi kaynaklı bilemedim. (Hala açılmış değil)
5 saniyeyi hayli hayli aştı açılması...
Açılırsa düzenliycem yorumumu
Edit: Newspaper temasının bu kadar kastığını ilk defa görüyorum. Onun dışında sade ve şık olmuş renk olarak tercihleriniz de hoş olmuş..
Şakası bir yana ama hayal kırıklığına uğradım, Ben Barış Can Kara olarak bekliyordum isminizi :)
5 saniyeyi hayli hayli aştı açılması...
Açılırsa düzenliycem yorumumu
Edit: Newspaper temasının bu kadar kastığını ilk defa görüyorum. Onun dışında sade ve şık olmuş renk olarak tercihleriniz de hoş olmuş..
Şakası bir yana ama hayal kırıklığına uğradım, Ben Barış Can Kara olarak bekliyordum isminizi :)
Merhaba yorumunuz için teşekkürler. O sırada yukarıda ki arkadaşın yorumu ile ilgili bir düzenleme denedim ve bu yüzden cacheleri silmiştim. Şuan tekrar dener misiniz acaba?
Ayrıca konuların düzeni ve sunuluş şekli ile ilgili de düşüncelerinizi alabilir miyim?
Bu arada Barış olarak düşünmenizin nedenini bilemedim :)