Merhabalar;
Ben Temaniz.com kurucusu Mert TOPUZ.

Sizlere Temaniz.com hakkındaki yeniliklerden, ekibimizden ve bununla birlikte bir takım bilgilendirmelerden bahsetmek istiyorum.



Ekibimiz
Temaniz.com ekibi, geçtiğimiz 1 ay içerisinde bir takım yeni kişileri ekibine alarak yavaş yavaş büyümeye başladı diyebiliriz. Bu büyüme esnasında hedeflediğimiz başlıca şey, sizlere en iyi hizmeti en kısa sürede sunmaktır. Tabi bu sözü söylemesi kadar uygulamaya geçirmesi de apayrı bir iştir ki bunu yapacağımızı ve hatta yapmakta olduğumuzu altını çizerek söylemek istiyorum.

Web Sitemiz
Web sitemiz, geçtiğimiz hafta içerisinde beta sürümü ile kullanıcıların karşısına çıkarıldı. Bazı kişilerden bir takım geri dönüşler aldık ve bu geri dönüşleri ekip içerisinde değerlendirdikten sonra siteye uygulamaya karar verdik. Sitemizde şuan itibari ile bakıldığında referanslarımıza veya buna benzer bir takım bilgilere yer vermedik. İletişim adreslerimize ve forum linklerimize, yaptığımız işlere ve ekibimize değindiğimiz web sitemiz üzerinden yakın zamanda referanslarımıza ve bir takım blog yazıları ile birlikte videolara ulaşabileceksiniz.

Gelecek
Gelecekte olmasını planladığımız, üzerinde çalıştığımız bir çok proje vardı. Bu projelere el atarak Temaniz.com altında birleştirme kararı aldık. Hali hazırda bulunan HaberTec projesini elden geçirerek yeni halini hazırlama çalışmalarına giriştik. Akabinde gelecek olan 2 projemizde elimizde sizleri beklemekte! Kısa süre sonra tüm projelerimiz ile birlikte yanınızda dimdik durarak müşterilerinize en iyi site nasıl yapılırmış kanıtlamaya geleceğiz!

Bizlere lütfen geri dönüşlerde bulunun. Sitemiz, ekibimiz veya yaptığımız herhangi bir iş hakkında bizlere bilgiler verin, gelişmemize, ilerlememize yardımcı olun.

Herkese sonsuz teşekkürler.
Mert TOPUZ